Egyik volt tanárnőmnek kisbabája született. Elhívott magukhoz, mit vigyek ajándékba?
Figyelt kérdés
Nem akarok olyan dolgot venni, amire semmi szükségük, gondoltam kiírom ide, hogy ti minek örülnétek. :)
A barátnőmmel mennénk, olyan 3000-3000 Ft értékben vásárolnánk, tehát 6000 Ft a keret (persze valamennyivel nem baj, ha meghaladja). Tudom, hogy ez nem sok, de azért milyen hasznos dolgot lehetne ebből az összegből venni?
Gondoltam fali képre a baba szobájába vagy babaápolási termékekre, de nem tudom, nem akarok pl. fürdetőizéket összevásárolni, mert mi van, ha pont azt nem bírja a pici bőre? :) A képnek meg vagy örülnének, vagy nem...szóval totál tanácstalan vagyok. :)
2011. jan. 12. 00:34
11/12 anonim válasza:
A sudocrem szerintem jó, én csak azt használok. Ennek tutira fog örülni. Mellé még vehetsz csörgőt, vagy textil könyvet, vagy egy-két bodyt.
12/12 anonim válasza:
Aminek én nagyon örültem azok a plüssök voltak, mert rucikat már úgy is megvettem, pelenkát én tudtam, hogy milyen kell, de játék nem volt úgy igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!