Hogyan tanítsam meg 13 hónapos fiamnak, hogy egyedül is ellegyen legalább egy fél órát?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 15:24
1/3 anonim válasza:
Szia!3 gyerekem van nekem az vált be hogy minden nap ugyanabban az időben voltak"egyedül".11hós a kicsi,reggel kelünk ő szopizik az ágyamban aztán játszunk kicsit.Utánaanya kávézik egyet cimszóval beteszem az ágyába pár játékkal,kb 10 percig elvan igy.Reggeli előtt mig a középsőt oviba viszem beteszem a szobájába(rács van az ajtón,kilát,de nem tud kijönni)kicsit elvan.délután már hangulatfüggőbb,ha látom elvan hagyom.A játékaiból mindig elteszek 1-2db-ot hogy legyen ujdonság igy könnyebb lekötni.Nálunk az a baj ha meglát jajgat utánam,és kitartó a lelkem:)
2/3 anonim válasza:
Bár még csak egy fiam van, mi is így csináljuk mint első. Pici kora óta reggeli után irány a járóka, bekapcsolok valami zenét, és 30-40 perc 'önálló foglalkozás' következik.
Nagyon ritka, amikor nem bír ki ennyit, szerintem már megszokta, eljátszik, táncol, énekel, kidobálja a játékait stb.
Én ezalatt beágyazok, tusolok, odakészítem az ebédet.
Utána séta, ebéd, mese, alvás.
Du. 4-től 8-ig uzsi, játék, vacsi. Ekkor többnyire mellette vagyunk, de szoktunk együtt teregetni, ágyat húzni, zoknit párosítani stb. Persze így minden háromszor annyi ideig tart, de neki jó móka, én meg élvezem, hogy egyre ügyesebb.
3/3 A kérdező kommentje:
ennyire vágynék én is.mert ha lenne délelőtt ennyi időm,már jó lenne.mert délután nálunk is alvás van,aztán séta kint,uzsi,játék,majd fürdés és alvás.
2011. jan. 9. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!