Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem lehet váltogatni a...

Miért nem lehet váltogatni a tápszereket?

Figyelt kérdés

7 hós kislányunk 5 hónapos kora óta kap tápszert. Nestle Beba Pro HA Start-ot írt az orvos először, de akkor még csak kiegészítésnek kellett. Utána vettük ennek a 2-es változatát, Nestle Beba Pro 2. Ezt is eszi szépen. Csak anyagilag kicsit drága :(

Ha váltanánk a Milupára, abból lehetne bármi baj? Mi a különbség közöttük? Csak a márka?

2011. jan. 9. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy nem lehet váltogatni?

Mi Humana Ha1 LC Pufa tápival kezdtük, majd ezt nem akarta megenni a keserű íze miatt, úgyhogy próbáltuk a simát, az is keserű volt, majd vettünk Humana Baby-fit 1-et, ez banános, de megfogta a pociját, így ezt sem akarta megenni egy idő után. Aztán jött a Beba Ha, ez is keserű, ez se kellett neki, csak ideig-óráig. Aztán vettem sima Bebát, azt simán megette, de mivel drága volt, 6 hónapos kora után váltottam Humana jó éjt tápira, ami vaníliás, ezt is simán elfogadta.

1 éves kora után jött a Bebivita tejital, azóta is azt issza. 15 hónapos, soha nem volt abból semmi gond, hogy másikat vettem.

Szóval semmi baja nem lesz, ha te is valamilyen másikra váltasz.

2011. jan. 9. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Nem lehet váltogatni??? De lehet, semmi baja nem lesz tőle, főleg nem egy ekkora babának.
2011. jan. 9. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk fel sem az orvos,az első pillanattól kezdve nekem kellett megvennem a patikában,és volt,hogy nem kaptam,ugyanolyat,akkor kénytelen voltam venni másfajtát,de soha nem lett baja! Mi a mildibét használtuk! Nagyon bevát és ráadásul olcsó is volt!
2011. jan. 9. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem lehet, semmi baja nem lesz tőle.

Mi kb 8 félét kipróbáltunk, mert egyiket sem akarta megenni:-S

2011. jan. 9. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, akkor kipróbálunk mi is másfélét.
2011. jan. 9. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!