Szerintetek lehet a tápszereket keverni?
mi is a banánosat esszük és nincs tőle semmi gondja, kicsit sűrűbb, mint a sima tápszer mivel bukós babáknak van. A lányom sokat bukott és a sima AR-s tápszert nem ette meg, ezért kapott banánosat.
Kedves első a Humana Baby Fit tápszer banános izű és születéstől 1 éves korig adható
Mi kb egy hónapig ettük a Humana Babyfit Plus banános tápszert, de 2 nap után simával kevertem, vagy váltva adtam neki mert úgy fogta a hasát, hogy ordítva kakált.
A sima tápszer is Humana volt így mertem keverni.De olyan tápival nem kevertem volna, aminek más az adagolása.Mert pl a Hippnek 1 kanálhoz 40 ml víz kell, míg a Humana-nak meg pl a Milumilnek csak 30 ml víz.
8,5 hós a lányom, makk egészséges
Gondolom nekem szántad.
Képzeld nem ismerem a Humana tápszert,de ez még nem jelenti azt hogy nem értek hozzá!Nekem nem volt tejem,így a kislányom elejétől fogva tápszeres volt.Akkor talán mégiscsak értek hozzá valamit.Már 18 hónapos tehát idősebb mint a te babád,így ebben is több tapasztalatom van már.Én sose kevertem neki.Egyébként meg én jó indulatúan válaszoltam neked,nem értem miért kell bunkó megjegyzést tenned.Ha nem tetszik a válasz ne tegyél fel kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!