Párotok megkóstolta a tejeteket? És Ti?
Nekem sajnos nem volt tejem, de biztosan megkóstoltam volna, és szerintem a férjem is.
Nagyon fura, de egyben tetszik az a válasz, amiben azt írja valaki, hogy a kávéjához többször azt rakott a tejallergia miatt. :)
Én igen, de nem akarattal - nem ízlett.
A férjem soha nem vetemedne ilyesmire.
Párom megkóstolta önszántából,amikor csöpögött,amire azt mondta,hogy semleges.Én is mikor nagyon folyt a tejem,mert fürdés után 5 perccel úgy beindult,hogy csak na.A kezemmel fogtam és ami rajta volt lenyaltam!Szerintem édes,de mégis ízetlen. :D
Bár nem kávézom,elképzeltem,ahogy állok a kávéfőző mellett és fejem a tejem,hogy legyen a kávémba! :))))
Szerintem tök mókás! :D
Igen, nem kortyolgattam, de egy cseppjét persze. És a férjem is, nem ciciből, mert az nekünk is furcsa lenne...miért lenne undorító?? Nekem az undorítóhoz egészen más fogalmak kapcsolódnak..
De mindenkinek elfogadom az álláspontját, véleményét!
Szerintem fincsi, és úgy voltam vele, hogy a bocitej is egy "nő cicije", jó oké az állatok nőstények, és tőgynek hívjuk, de akkor is. Ennyi erővel arra is undorral kéne gondolni.
Én megkóstoltam, a párom nem, számára fura és fúj, nehezen barátkozott meg a nyakig tejes párjával, aztán megszokta.
Sőt most azzal poénkodik, hogy akkorára nőttek a melleim, hogy ha megszomjazok, elég csak bekapni a cicim, és ott az inni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!