Párotok megkóstolta a tejeteket? És Ti?
Igen,igen.Remélem ezért nem pontoztok le:D
Összebújás esetén előfordul,hogy a mellem a szájában önálló életet él...ilyenkor szándékán kívül is megkóstolja,de megtörtént szándékosan is.Én magam is szándékosan tettem mindkét gyermekem szoptatása, vagy a fejés alkalmával-tejleadó voltam mindkétszer.
Engem meglepett a sok nem, illetve hogy többen undorítónak találják.Nem gondolok semmi rosszat róluk/rólatok-cserébe én is erre számítok.
Nem tudom,van-e összefüggés,ezért kíváncsi lennék,hogy akik elutasítják,azok egyébként a szexben mennyire nyitottak az új dolgokra,vagy a szokványostól kicsit eltérőre...
igen, apának váletlenül sikerült beleinnia, én meg akkor kóstoltam, mikor lefejt tejet adtam a babánknak.
a párom szörnyűlködött és meg valósággal majdnem elhánytam magam tőle, úgy öklendeztem.
a tápszer viszont még ennél is rosszabb....
igen, igen. Muszály volt neki :-)
Én beszéltem rá, de Ő nem annyira akarta. Dehát nem sokszor lehet ilyet kipróbálni. Csak egy nyalatnyit, édes.
Én biztosan meg fogom kóstolni, ki nem hagynám. :) Mikor máskor? Szerintem a párom nem fogja, de lehet tévedek.
Azt én is furcsának tartom viszont, hogy valaki azt írja, hogy undorító. Milyen igaza van annak, aki következtet ebből a szexuális nyitottságra. Gondolom az undorító tábor képviselőink az orális szex is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!