Párotok megkóstolta a tejeteket? És Ti?
Na azért az orális szex meg a szex közbeni "szopizás" azért nem ugyanaz :)))
Nekem mondjuk elképzelhetetlen hogy szex közben a férjem bármi olyat tegyen (akár véletlenül is) amit a gyermekem....mi összebújáskor kerüljük az olyan helyzetet amíg szoptatok hogy véletlenül is beleszopizzon...szex közben azért mégse kéne hogy anyai ösztönök (tejleadás) menjenek végbe...
én igen,pár cseppet, a férjem nem.
amikor a barátnömm szoptatott pár éve ,akkor is megkóstoltam pár cseppet az övéböl,mert nagyon kiváncsi votam :)))
Én írtam a szexpárhuzamot...Nem az anyai ösztönök juttattak anyatejet a párom szájába összebújáskor,hanem a gravitáció:)
S csupán azért kérdeztem rá a párhuzamra,mert nekünk izgalmas volt a tejcsöpp,ahogy sokminden más is...Ugyanakkor a párom tán még meg is haragudot volna,ha idejekorán leszoktatom a bébit az anyatejről.18 hónapos múlt,s még mindig szopik.
szerencsére rengeteg tejem volt úgyhogy én is és a párom is kóstoltuk! sőt ő a kávéjába is kért=)
a tápszernek 1000x rosszabb az íze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!