Kedves kérdező: írtad, h bemész a boltba és azt látod, h vannak a bébikaják 4 hónapos kortól temérdek mennyiségben. És ez így van Mo-n is, és minden fejlett országban! Mivel ez reklám... a gyártóknak az a lényeg, az éri meg nekik nagyon, ha minél hamarabb kezded meg a HT-t, és mindennel elmagyarázzák, h elhidd, nekik van igazuk. Hát persze, de ők ebből is élnek meg, nem is akárhogy. Na de, a WHO független minden gyártótól szemben! Független szakemberek alkotják a "gárdát", ezért én inkább rájuk hallgatok, nem pedig a HIPP vagy egyéb gyártó szavaira.
2011. jan. 9. 11:18
22/25 anonim válasza:
előző vagyok: de mindettől függetlenül, tudom, h te is a legjobbat szeretnéd a babádnak, ez természetes! És nem szeretnélek szidni ezért, pláne nem elvárni tőled és mindenkitől, h akkor azonnal térjetek át erre és arra. Ne értsen félre senki! Nagyon nagyon sok boldogságot kívánok, ami a legfontosabb, h szeresd a babádat, ebben nem lehet tévedni)))
2011. jan. 9. 11:21
23/25 anonim válasza:
Örülök, hogy normális hangnemben lehet folytatni! :)
Szóval Neked is (előző), és mindenkinek boldog babázást!
Belőlem pedig ugyan nem élnek a gyerekkajagyárak... csak így... egyben :)
Szinte mindent (kivéve most az olyan gyümik, amiket nem kapnék frissen és nincs a fagyóban) magam készítek a kisfiamnak :)
Szóval ki így, ki úgy: de mindenki egyfelé (szeretettel legjobb tudás szerint felnevelni:))
2011. jan. 9. 12:07
24/25 anonim válasza:
Köszönöm szépen, és jajj de jó, h te magad készíted a kajcsit)))
2011. jan. 9. 12:37
25/25 anonim válasza:
Na ez már nagyon OFF lesz :)
Szóval mint mindenben, sztem ebben is megoszlanak a vélemények: van, aki azért ad üveges kajcsikat, mert az tuti bio, tuti vegyszermentes, tuti-tuti... :)
Én igyekszem (nyáron) nénikéktől vásárolni a piacon, és amit csak tudok azt lefagyasztani, de így is nagyon sok mindent ilyenkor kell megvenni, ami ki tudja honnan, mivel kezelve érkezik a mi kis konyhánkba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!