Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hozzátáplálást, bébi üveges...

A hozzátáplálást, bébi üveges ételel kezdted vgy amit te föztél? Ha 4 hónapos kortól lehet adni az üvegeseket, esetleg azt is adtad neki amit te csináltál?

Figyelt kérdés
Ha üvegessel kezded a hozzátáplálást mivel kezded, hogy adod, mikor váltasz? Hogy csináljam?
2011. jan. 7. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Én az elején magam készítettem. Legfőképpen azért is, mert sajnáltam volna kidobni a fel ne használt bébiételt. Kicsi adagokat pepecselgettem neki, ami megmaradt vagy nem ízlett, azt megettem én. Aztán próbálkoztam üvegesekkel is, de már csak később, mikor legalább egy fél adagot megevett belőlük, így a másik felét még másnap neki tudtam adni.

Eleinte elég volt egy fél krumpli vagy egy fél sárgarépa, egy kis darab sütőtök vagy két gerezd alma stb. Aztán mikor kiváltottunk egy étkezést, akkor növeltem az adagokat és kóstolt üvegeset is.

2011. jan. 7. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekünk szerencsénk volt, nyáron kezdtük a HT-t, így volt sok friss zöldség-gyümölcs.

Ha most kellene kezdeni, akkor sztem üveges gyümivel kezdenék (alma-banán kivételével, mert az van most is), zöldségből amit most frissen tudsz az csak a krumpli, sárgarépa, néhány helyen sütőtök-cékla (ki tudja honnan...), illetve rizs, kölespely...

2011. jan. 8. 10:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi egy hónapja kezdtük a hozzátáplálást, így én most télen csak üveges kaját adok neki, mivel nem bízom a boltokban kapható kényszerérlelt gyümölcsökben, és zöldségekben, de amint kijön a jó idő és lehet kapni rendes zöldséget, gyümölcsöt, akkor azonnal váltunk az általam készített kajákra. Addig meg kibírjuk.
2011. jan. 8. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!