Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Voltatok Zakynthos-on babával?...

Voltatok Zakynthos-on babával? Nyáron lesz 1,5 éves.

Figyelt kérdés
Megfelelő nyaralóhely egy ilyen idős babának? Várom a tapasztalatokat!
2011. jan. 7. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyönyörű hely. A baba is élvezni fogja. Csak bababarát szállodát válasszatok. Ahol játszótér, gyerekmedence, gyerekprogramok is vannak.
2011. jan. 7. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi 5,5 hónaposaal (plusz egy nagyobbal) voltunk Thassos-on és Halkidikin, amikor nagy volt 1,5 éves, vele Korzikán.

Zakhinthos-on még nem voltunk, tervbe van véve de Lefkada-n, Kefalonián igen. Ithaka sajnos kimaradt. A Jón tenger gyönyörű!

Ja és mi mindenhova kocsival megyünk.

2011. jan. 10. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy ekkora gyerkőcnek bármilyen hely megfelelő, ha Anya-Apa ott van. Szerintem az egyetlen fontos kritérium, hogy tiszta legyen a hely. Szerintem tök felesleges az ilyen sok hülyeség, hogy bababarát szálloda, meg gyermekprogramok stb., parasztvakítás. Neki az a fontos, hogy veletek lehessen, együtt lógjatok, és ha még szép is a hely, hát az csak dob rajta.

Ilyen nincs, hogy megfelelő hely, ennyi erővel felsorolhatnánk a fél világot....

2011. jan. 11. 06:24
 4/9 anonim ***** válasza:
második mis osha nem megyünk bababarát helyekre, ez szipl alehúzás teljesen jó a kemping vagy az apartmam És nem foglalunk előre, így sokkal olcsóbban odaadják, pláne augusztusban.
2011. jan. 11. 09:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Bocs az offért:

A 21:36-os válaszadóhoz lenne egy kérdésem: Tényleg öt és fél hónaposan voltatok a kisebbik gyermekeddel Görögországban? Hogyan viselte? Élvezte?

Nálunk, a sógoroméknál három éves volt a kisfiú, amikor voltak Thassos-on.

2011. jan. 11. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, éjjel mentünk, végigaludta az utat (otthon nem aludta végig az éjszakát), amikor felkelt cicizett. A kocsiban ment a légkondi.

Délelőttre odaértünk

Előszört Sartiban voltunk pár napot, légkondis apartmanban négyünknek volt 50 euró, nem foglaltunk előre.

Majd onnan átmentünk pár napra napra Thassosra, és onnan vissza a Halkidikire megint pár napra.

Ez még 2009 nyarán volt, azóta 2009. őszénmegjártuk Rómát és Umbriát, ismerősnél laktunk, szintén éjjel mentünk.

Tavaly Horvátországot, ott már kempingeztünk (Pag-on)

Amikor még csak fiam volt, vele az első nyaralásunk 7 hónaposan egy kis túrázás volt az Alpokban (olasz, osztrák Alpok) apartmanokban laktunk.

Amíg csak egyedül volt, rengeteg helyen járt velünk.

2011. jan. 11. 14:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 3. válaszolónak: úgy értettem Zakynthos megfelelő nyaralóhely-e, nem úgy, hogy milyen más megfelelő helyeket ismertek.
2011. jan. 12. 00:01
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan ezért írtam, hogy ennyi erővel a fél világot felsorolhatnám. Bármilyen hely megfelelő, ami tiszta és higiénikus. Legyen a neve Zakynthos, avagy Mucsaröcsöge....
2011. jan. 13. 06:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm a 14:14-es válaszólónak, én voltam az offolós kérdező.

Én március 7-re várom a babámat, meglátjuk, milyen nyaralás fér bele augusztusig. :)

2011. jan. 13. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!