Nem hízik a kislányom. Mit csináljak?
7,5 hónapos a lányom. Múlt hónapban 10 dekát gyarapodott, most 3 hét alatt 5 dekát. Mindent adok neki, amit ebben a korban már lehet, kap húst is, tejpépet, gyümölcs, főzi, reggel-este szopizik. Nem sovány, nem sápadt, jó kedélyű, boldog baba. A védőnő szerint nagyon sokat mozog, és azért állt meg a hízásban. Pörög-forog, felül fekvésből és négykézlábból, kúszik-mászik, és egy hete felállt egyedül.
Bevallom őszintén, azt sem tudom, hogy mennyit "kellene" ennie, mennyi az ideális mennyiség, és azt meg végképp nem, hogy ha már nem anyatejes, mennyit "kell" híznia egy hónap alatt.
Amig boldog és mosolyog Te se kinozd magad ilyen gondolatokkal.
Majd bepótolja más hónapban.
Mennyi a súlya 7.5 hósan? 8 kg megvan?
novemberben 7310 gr
dec: 7420 gr
jan: 7470 gr
Viszont most is nyúlt 3 hét alatt 1,5 cm-t. Férjem szerint most inkább nyúlik, aztán majd megint elkezdi összeszedni magát. Csak olyan rossz, hogy tényleg mindent megteszek, főzök, kisérletezgetek, és nincs látszata. Főleg azután, hogy amíg csak szoptattam, volt, hogy 1 kilót is hízott egy hónap alatt. Tudom, hogy ilyen korban már nem híznak annyit, de aggaszt, hogy így megállt. Paramami vagyok sajnos!!!!! :(
Kislányom 2950-nel, 51cm-rel született.
9 hónapos elmúlt, most 8 kg ruhástól, és 71,5 cm.
Mindent eszik, ami neki való,(nem is keveset), nem válogat, viszont rengeteget mozog. Csak akkor van nyugton, ha alszik.
Ne izgulj, szerintem nálatok is a mozgás tehet róla! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!