Aki nem ad vitaminkészítményt a babájának, az miért
nem ad?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 20:55
1/10 anonim válasza:
mert minek?minek egy babát mü dolgokkal tömni?késöbb mit adok neki?én ugy gondolom,ha megfelelöen táplálkozik,nem beteges,jol fejlödik,akkor felesleges.ja és anyagilag is felesleges,nem telik még az anyaságibol arra hogy egészséges táplálkozás mellett,még ilyen hülyeségre is költsek.
2011. jan. 5. 21:20
2/10 anonim válasza:
Én pár nappal ezelőttig nem adtam, 18 hónapos most, illetve a d vitamint azt kapta minden nap.
Úgy gondoltam elég vitamin van a tápszerben, a gyümölcsökben, zöldségekben, mert minden nap evett ilyeneket és hogy nem kell ezeken felül mesterséges vitamin. Aztán válogatós lett, már nem eszi meg a főzeléket, és kb 1 hónappal ezelőtt náthás lett, és újra előjön, mindig elkap vmit. Így kb 1 hete adok neki béres cseppet, de kevesebbet mint ami rá van írva, mert kicsit fogja a székletét.
2011. jan. 5. 21:22
3/10 anonim válasza:
Azért, mert anyatejes a babám (9 hónapos). Ennél több vitamint minek adjak neki?
2011. jan. 5. 21:22
4/10 anonim válasza:
Mert nem...
Teljesen felesleges ok nélkül vitaminokkal tömni a gyereket. Ha egészséges, élénk, akkor nem kell. Szerintem a kis súly sem ok vitaminra. (volt olyan ismerősöm, aki ezért adott)
2011. jan. 5. 21:26
5/10 anonim válasza:
Szopik is még, kap sok gyümit, zöldség, tejtermékek Ha nem muszáj nem tömöm szintetikus anyagokkal.22 hónapos
2011. jan. 5. 21:51
6/10 anonim válasza:
11 hónapos, eszik elég vitamint. kiegyensúlyozottan táplálom.
persze D vitamint kap naponta, meg C vitamint is szoktam neki adni, kb hetente 1-2 alkalommal.
2011. jan. 5. 21:57
7/10 anonim válasza:
Multivitaminra gondolsz?
Ha egy baba megfelelően van táplálva, akkor nincs rá szükség. 15 hónapos múlt a kisfiam, kap D-vitamint, most C-vitamint is, mert náthás volt - éppen fogzik -, tejitalt iszik reggel-este, eszik sok zöldséget-gyümölcsöt... ezekből megkap mindent, amire szüksége van.
2011. jan. 5. 22:28
8/10 anonim válasza:
igaz enyém még csak 6 hós, és most voltunk először taknyosak, de akkor se adok neki ,én azzal vagyok, h anno én is minden nap szedtem a terhes vitamint, és akkora lettem mint 3 bálna egyben.... ezek után átgondolom mit adok a ygereknek, mikor kap gyümit, főzit, cicit...annó én se kaptam semmilyen béres cseppet, meg akármilyen izé vitamint, és felnőttem, nincs bajom....
2011. jan. 5. 23:34
9/10 anonim válasza:
Mert erős az immunrendszere. 13 hós és még 1x sem volt beteg. Imádja a gyümölcsöt, zöldséget. Tejet, tejtermékeket. Sokat van levegőn és "megeszik egy kiló koszt".
2011. jan. 6. 07:33
10/10 anonim válasza:
Mert fölöslegesnek tartom, hogy hozzászokjon ahhoz, hogy naponta szintetikus dolgokat kapjon. Ezek az ún. vitaminkészítmények csak a mai kor "vívmányai... sokan már el se tudják nélkülük képzelni az életet. Inkább odafigyelek, hogy mit hol veszek, hogyan készítem el a gyerekeimnek... Egyik gyerekem se volt soha vitaminhiányos, pedig a nagyok már tinik... Szóval inkább napi 1-2 gyümölcs, főzelék, mint a mű vitaminok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!