Nem fogom tudni anyatejjel etetni?
Figyelt kérdés
Öt hónapos babámnak csak félálomban van türelme szopni. Azt veszem észre, hogy minél jobban szeretném, annál jobban tiltakozik. Egyszerűen nincs türelme szopizni. Amikor megjelent ez a probléma még nem kapott sokszor cumisüveget, nem hiszem, hogy amiatt lustult volna el. Volt olyan, hogy nagyon megijedt mellen, nem tudom ez ok lehet-e( hirtelen zajoktól, sokat sírt utána). Már ott tartunk, hogyha ölbe veszem ordít. Fejni sem igazán tudok, már fáj a mellem. Tej lenne, de így hogy nem szopik azért szép fokozatosan csökken a mennyiség. Nagyon szomorú vagyok2009. jan. 28. 11:18
11/12 anonim válasza:
Nekem nem az jött le, hogy feladta volna. Gondolom pont azért kér segítséget, mert folytatni akarja a szopit:)
Szerintem is próbálj ki egy másik mellszívót vagy esetleg próbáld meg kézzel. Mindig úgy fejj, hogy legyen tejleadó reflexed (könnyű mondani) , tehát gondolj a babára, arra, hogy milyen klassz érzés ahogy belőled táplálkozik, szívja a tejet. Ha nincs reflex, akkor csak egy mellnyúzás az egész, legalábbis nekem.
Én 6 hósom már tud kis pálinkáspohárból inni. Na azért hagy a dolog kívánnivalót maga után, de azért megy. Próbáld meg!
Kitartás!
2. voltam.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Egy kis erőt merítettem a válaszokból, próbálkozom:)
2009. jan. 29. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!