Miért ilyen agresszív 11 hónapos babám?
Minden ok nélkül már pár hete elkezdett ütni, harapni, csapkodni. De nagyon erősen, nem is tudom ilyen kis emberben, hogy van ekkora erő. Harapni is mindig a cicimbe, a hasamba, már zöld, lila foltos vagyok, meg akkora taslikat ad, hogy majdnem hogy megfájdul a fejem. Soha nem kapott ki, nem volt vele eddig ilyen probléma, és hiába szólok rá nap mint nap, nem használ. És az a szomorú, hogy nem csak engem bánt, hanem a nagyiját, a keresztanyját, szóval így a közeli családtagokat. Nem értem a viselkedését, nem láthatót verekedést sehol.
Próbálom, hogy elkapom a kezét, és puszilgatom neki, de elkapja, és durr nekem jön. Ja és még le is fejel!
És ez most komoly, egyszerűen nem értem mi történt vele, teljesen el vagyok keseredve.
Indigó? Biztos nem!
A második válaszolónak: köszönöm a segítséget, kipróbálom!
Jó lenne a kinőné, talán az idő segít, remélem.
Megfogni a kezét én is megszoktam, és el is magyarázom neki miért nem szabad, én nem is bántam vele soha úgy, hogy gügyögve meg ilyenek, hanem felnőtt értelmes szavakkal mondok neki mindent, talán ha beszélni kezd jobb lesz. Vagy nem tudom.
Köszönöm a válaszokat
09:33-nak
az enyém kinőtte 11 éves és kicsi sem annyira az, mint pl egy fél éve volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!