A nyolc honapos kislanyom igen agressziv, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kiveri a kezembol a kanalat amikor etetem, ma pl.kicsupalta az egyik fulbevalom, voros foltos a nyakam ahogy csipked de amugy nem hisztis csak olyan merges, mely hangokat produkal.Nagyon furcsa...2010. okt. 4. 18:34
1/5 anonim válasza:
Ne engedd meg neki! Tedd el az asztaltól,vagy tedd be az ágyába. Ha ráhagyod,akkor még agresszívabb lesz.
2/5 anonim válasza:
Ne engedd meg,szoljal ra erejesen attol semmi baja nem tortenik,mert kesobb nehez lesz leszoktatni errol.
3/5 anonim válasza:
Hát nem tudom mennyit ér, ha rászólsz, idővel biztos használ. Engem, ha megharap a 8 hós kisfiam, akkor szoktam rászólni, de nem nagyon izgatja.
4/5 anonim válasza:
Ilyen korszak. 1O hónapos a kisfiam, 8 hós kora óta tépi a hajam, marja az arcom, fülem... Már a legerélyesebb hangomat szoktam elővenni, le se tojja... nevet rajtam és folytatja. Majd kinövi, az biztos, de addig megkopaszodok.
5/5 anonim válasza:
Szia!Kislányom 10 hónapos és rá sem ismerek sokszor.Van amikor mérges lesz egy játékra és elkezdi gyorsan rázni.Állandóan harapdálni akar.Húzza a hajam.A pelenkázás és fürdetés utáni öltözés kész rémálom.Pörög,forog.Szinte az örületbe kerget ezzel.Akármit adok a kezébe amivel eddig játszott,nem érdekli.Simán ledobja.Remélem ez az időszak nem tart sokáig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!