Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiú baba haját mikor és...

Fiú baba haját mikor és hogyan vágtátok le először?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
1 éves volt és hajnyíró géppel.
2011. jan. 3. 21:52
 2/9 anonim ***** válasza:
kisfiamnak 1 éves korában vágtam le apa ölében ült a tükörrel szemben nagyon élvezte csak előtte mond el neki,hogy mit fogsz csinálni és,hogy ez nem fáj
 3/9 anonim ***** válasza:
kb. öt hónapos volt,és géppel vágtam le neki.ha jól emlékszem 9 milissel.hátul kezdett kihullani a babahaja,és nagy folt volt,máshol meg hosszú volt.így levágtam,és nem bántam meg.
 4/9 anonim ***** válasza:
Kb. 8 hónapos korában, géppel. :) Aranyos volt, nem sírt, csak mindig a hang irányába akart fordulni - szóval nem volt egyszerű, de megoldottuk. Apa a kád szélére feltette a lábát, ráültette a kisfiamat, én meg nyírtam neki.
2011. jan. 3. 21:54
 5/9 kisnita ***** válasza:
17 hónapos és még nem tervezem levágni neki.
2011. jan. 3. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:
2.szülinapja előtt egy héttel. nem nőőt neki nagyon a haja, nem volt nagy. fodrász vágta , apjával mentek, és nagyon élvezte a dolgot a kisfiam :):) azota is fodrász vágja neki.
2011. jan. 3. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
A fiúk haját én vágom itthon hajnyíróval. Apjuk szórakoztatta, én megkopasztottam.
2011. jan. 3. 22:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Aki géppel vágta,hány mm-re? végig,mindenhol egy méretűvel?

Csak mert kisfiamat nem tudom süni hajjal elképzelni :)

2011. jan. 4. 08:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Az egyik gépes vagyok. Nyáron, amikor levágtuk neki, akkor négyessel csináltam, tehát 12 mm-re vágtam le neki, egyformára mindenhol. Most is le kellett nyírni egy kicsit, mert már nem lehetett törölközővel megtörölni neki szárazra (a hajszárítót meg utálja), és most "csak" 6-os álláson, tehát 18 mm-esre vágtam neki.
2011. jan. 4. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!