Milyen gyakran vigyem a kisfiamat tanácsadásra?
Nálunk nem kötelező havonta vinni. Én sem vittem csak néha méretni mert minden rendben volt vele, volt rendesen tejem is, szépen is fejlődött meg nem is mondta sose a védőnőm, hogy gyakrabban kéne járunk. Mikor apadt a tejem akkor lementem a gyerekorvoshoz és megbeszéltem vele a továbbiakat. 17 hónapos a fiam és eddig maximum 6x voltunk védőnőnél, oltásokon meg státuszon. Szerintem ez helyenként változó, hogy kötelező-e vinni vagy nem. Én úgy tudom hogy ha szeretnél akkor arról is tudsz nyilatkozatot tenni, hogy nem igényled a védőnői szolgálatot és akkor nem jársz védőnőhöz csak akkor amikor oltás van meg státusz.
Hozzánk nem is járt ki a védőnő, de olvastam már itt is, hogy van olyan védőnő aki havonta kijár a babához. Hozzánk csak 1x jött kb egy héttel az után, hogy hazajöttünk a kórházból és azóta se. De nekem jó így. Ha nincs semmi baj akkor minek is jönne?
Szerintem vidd le a védőnőhöz és beszéld meg vele, hogy nálatok egy hogy szokás, kell-e vinni minden hónapban vagy csak amikor akarod, így a legjobb szerintem.
BÚÉK és minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!