Félek a második babától-meggyőznétek?
mintha én írtam volna, egyzik minden...:)
de mi rászántuk magunkat, mikor a kisfiam 19hós lett, most 27 hós s semmi...pedig kisfiúnk elsőre összejött...most meg már ha terhes is lennék akkor elsőszülöttem már ovis...de sztem is az jó időpont, mert barátnőim eléggé kivannak másfél két év korkülönbséggel minkét gyerekkel otthon, persze megoldják...én is megoldottam volna ha sikerül baba:)
DE legfontosabb, csakis akkor vállald következőt ha nagyon vágysz rá, mint elsőre.
Mindenre van pro és kontra. Ha már ovis a nagy,akkor neki van külön élete az oviban, otthon anya a kicsivel, akire még féltékenyebb lehet, és talán nem is lesznek rögtön annyira jóba, mintha egész nap együtt lennének.
Másrészt most "benne"vagy. Egy ovis már olyan nagy, akkor újrakezdeni az éjszakázást, pelenkázást...
Mi is az ért döntöttünk lányom 5 hónapos korában úgy, hogy nem védekezünk, és minél előbb jöjjön a másik, mert most úgyis nehéz, akkor legyen most nehéz a kettővel, ne akkor "essek "megint ebbe vissza, ha már megszoktam, hogy könnyebb.
Meg én amúgy is szeretném, ha minél kisebb lenne a korkülönbség köztük.
Férjem és bátyja között 2 év van, anyósom szerint semmi extra. A kicsit beillesztette a nagy napirendjébe-és minden szakirodalom is így írja, de persze az élet lehet mást ír:-) Lányom 7 hós, de még nincs kistesó...
Én 3-4 évet szeretnék a kicsik közt, inkább hármat.
Szerintem elég nehéz lehet egy újszölettel, meg éppen hogy tipogo babával, aki fel akarja fedezni a környezetet. Bár mások is megoldják, de én nem vállanám. Igaz, ha akarnám se tudnám, mert lassan 11 hónapos a kisbabám, és még mindig nem menstruálok, így a kérdés fel sem merült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!