Mit adjak 3 és fél hósbabamnak aki anyatejes, nem nagyon kakil? Mivel segitsek rajta mert lazmerőzésel jött neki de magától nem.
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 22:54
1/4 anonim válasza:
Cukros kamilla teát (csak 3-4 naponta szabad, mert folyamatosan adva szárítja a beleket), illetve Laevolac szirupot is adhatsz neki - recept nélkül kapsz a patikában.
2/4 anonim válasza:
szia.én mindent kipróbáltam a kisfiamnak 4-5 hónapos koráig hőmérőztük mert semmi nem segített neki,de most már teljesen magától kakil ( 8 hónapos).sajna ez sok babánál így van,de ha elkezded a hozzátáplálást akkor megszűnik.
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok nekünk a Laevolac szirup nem segített,sőt nagyon sírt tőle a fiam.
4/4 anonim válasza:
hasonló cipőben jártunk mi is :(
babám 7-10 naponta kakilt, általában segítséggel. nagyon ijesztő volt de teljesen kivizsgálták és egészséges volt csak annyira jól hasznosította a tejem, hogy nem volt mit kikakiljon.
nálunk semmi nem segített igazán, se laevolac, se kúp, se semmi.
10. napon sokkoltam szegénykém beleit, kapott reggeli szopi közben laevolakot, szopi után cukros kamilla teát aztán 3-4 óra után ha semmi hatás, meglázmérőztem :S
4 hónapos korától kiegészítésnek kapott sinlacot, egyik napról a másikra megoldódott!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!