Mit csináljak a 2 hónapos babámmal ha fáj a hasa? Eddig semmi baja nem volt most vagy négy napja fáj a hasa. Anyatejes én nem eszek olyat ami szeles és még is.
Szia!
Gyógyszertárban lehet kapni tök jó kis készítményeket, espumisan, infacol, gripe water, édeskömény tea. Ha esetleg most nagyon nyűglődne csinálj neki egy halvány kamilla teát. A kamilla is görcsoldó hatású.
ESPUMISAN nagyon jó. Szopi után mindíg meg kell várni a böfit. Hasfájósoknál nem elég csak szimplán büfiztetni és irány a kiságy. Jó negyedóra esetleg több függőlegesben tartás szükséges. Fárasztó, de megéri.
Hason fekvés nagyon bejön. Tudom most tiltják, bár nekem mindkét gyermekem, sőt a háton fekvést szorgalmazó doktornő és a védődő babája is hason volt altatva, - szóval hason a hasfájós baba alszik, mint a bunda.
Szia!Sajnos az én manóm is hasfájós,eddig az infacol,gyógyszertári készítmény nem vált be.Édeskömény és ánizs teát adok neki,meg masírozom a kis hasát,az megnyugtatja.
6 hetes baba anyukája
Én írtam az ESPUMISAN-t. Az infacol nekünk sem jött be.
Van még egy tuti tippem, a babám későbbi haspanaszainál is visszatértünk hozzá és azonnal bejött: ALOE ACTIVATOR. A védőnők általában ismerik, mert úgy kell forgalmazótól rendelni, de a NET-en is megtalálsz róla minden infot. Tényleg szuper. Nem olcsó viszont:3.800.-ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!