Kinek a kislányát hívják Lucának?
Pár család tagom szerint nagyon gyakori név,de nekem ez az egyik legkedvesebb név és szeretném,ha születendő kislányomat így hívnák!
Kíváncsi vagyok mennyien vagyunk itt,akik még hasonlóan éreznek!!!
:-) 26 h KM
Szia!
a miénket fogják,igaz "csak" második név lesz. Amúgy engem nem érdekel ez a "túl gyakori"szöveg. 20-on pár éve a Gábor,Mária, Kati, stb. is gyakori nevek voltak,mégis így neveztek el mindenkit:D
24hetes kismama
Sztem is így van! Én gyerekem!
Bírom,hogy mindenki állandóan osztja az "észt"!!!
Most legutóbb a virágaimat akarták megvétózni,mert ártalmas egy-egy növény fajta!!!
Borzasztó!!!
Néha olyan nehéz szó nélkül hagyni ezeket,de nem veszekedek velük! Felesleges!!!
Boldog babavárást-babázást mindenkinek!!!
Az én kislányom Luca. A településen ahol élünk, eddig még nem is volt ilyen nevű gyerek. :)
Most is ő az egyetlen.
Az én babám is Luca! Amikor kiválasztottuk a nevet (gyakorlatilag ez volt az egyetlen lánynév, ami mindkettőnknek tetszett) még nem volt a közelünkben Luca, azóta a tágabb baráti, rokoni körben lett 4. :( Én annyira nem örülök neki, de hát ez van.
Jó egészséget és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!