Első babát hány évesen szültétek? Akkor már házasok voltatok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 18:16
81/146 anonim válasza:
26 évesen szültem és akkor már házasok voltunk (már terhes voltam az esküvőnkön) :)
82/146 anonim válasza:
19 voltam, és még nem vagyunk házasok, ez 1 éve volt. Nagyon szeretnék esküvőt, de most nincs rá pénz. Szerintem mások is így vannak ezzel:)
83/146 anonim válasza:
28 éves voltam, 4 éve voltunk házasok.
84/146 anonim válasza:
20 voltam és én is úgy mentek férjhez, hogy már ott volt velünk a kislányom. :)
85/146 anonim válasza:
28 éves voltam amikor megszületett 8 hónapja a lányunk, és akkor voltunk 2,5 éves házasok
86/146 anonim válasza:
Én 30, ő 28 éves volt amikor összeházasodtunk, másfél évre rá született a lányunk.
87/146 anonim válasza:
nő: 29, férfi 36, házasok, és csak 3 év próbálkozás után érkezett meg sajnos a picike
88/146 gabszem válasza:
31 éves voltam és még nem voltunk házasok. Következő évre tervezzük az esküvőt, amikor a baba már picit nagyobb lesz.
89/146 anonim válasza:
18 éves voltam, szülés előtt volt az esküvőnk 2 héttel.
90/146 anonim válasza:
23 éves voltam, nem voltunk házasok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!