Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg ha jön a baba akkor...

Tényleg ha jön a baba akkor abba kell hagyni a szoptatást az elsőnél?

Figyelt kérdés
védőnő ma mondta ez igy van?
2009. jan. 27. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha orvosilag indokolt (veszélyeztetett terhesség, ha volt már vetélésed stb.). Én szoptatás mellett estem teherbe (terveztük a kistesót) és mind a védőnőm, mind a nőgyógyászom azt mondta, hogy nyugodtan szoptathatom az akkor 15 hós lányomat, viszont ma már nem szopizik, most 18 hós. Magától elhagyta a cicit kb. 3 hete.

De keress utána a neten, mindenhol azt fogod találni, hogy lehet szoptatni terhesen is.

2009. jan. 27. 12:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A régimódi szemlélet szerint igen, holott egyáltalán nem indokolt ha nincs semmi gond a terhességgel. Sok baba amúgy magától leszokik ilyenkor, mert megváltozik az íze. Az én fiam még cicizik, most vagyok 8 hetes terhes, eszébe sem jut abbahagyni. Orvosom szerint nyugodtan cicizzen, egészen addig amíg csak akar.Persze ha megszületik a pici, ő lesz az első ilyen szempontból, de ha marad még tejem, a nagy is cicizhet.
2009. jan. 27. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!