Ideális esetben 8 hónapos anyatejes baba még mindig szoptatások után kapja a gyümölcsöket, főzelékeket? Vagy már ajánlott kiváltani szoptatást?
Nem szeretném elválasztani,szoptatni szeretném sokáig a babámat! Már nagyobb adagokat is meg tud enni két szoptatás között szilárd ételből. Mennyi idős korában adjam neki előbb a főzeléket,mint az anyatejet?
Nappal hányszor szopizzon? Igény szerint szopizik amúgy,éjjel is.
Szia.
Igaz kisfiam 7 hónapos de nálunk hamar ment a tízórai kiváltása.Az első kostolásuk után 2 héttel már csak gyümit evett.Elöször a két evés között adtam a gyümit és minél nagyobb adagot evett meg annál kisebb volt a tej mennyisége és a végén teljesen elhagyta a tejet.Most az ebéd van soron lassan az is teljesen csak fözelék lesz.Uzsira szoktam csinálni anyatejbepapit vagy rizst+néha egy kis gyümölcs bele.Naponta 5x eszik reggel tej,tízórai gyümölcs.ebéd fözi+tej igény szerit,az uzsi tej vagy tejbepai és este tej.Éjszaka már nem eszik ezt is saját maga hagyta el.
Kedves kérdező szerintem itt az ideje hogy kiválts pl a tízórait gyömölcsel.És aztán lassan jöhet a többi étkezés is.
Köszönöm a válaszokat. Az első válaszolótól kérdezném,hogy a szilárd étel előtt és után mennyi idő telik el a szoptatástól/-ig? Én is két szopi között adom az ennivalót.
Csak nem tudom,mennyi időnek kell eltelni,hogy közben a gyomra is pihenjen,és bele is férjen a főzelék... :)
Első vagyok
Én egy 1-1,5 órát vártam a szoptatással, de az én fiam 4 óránként eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!