Hogyan tudom teljesen elapasztani a tejem?
első vagyok
valamelyik szülésznő weboldalán olvastam, bevallom, élesben nem próbáltam ki. De a tea leírásában is benne van: [link]
Még egy link: informed.hu
• A zsályát régóta használják a tejtermelés megszüntetésére a szoptatás abbahagyásának idején. JÓ TUDNI! Zsályát tilos a terhesség ideje alatt fogyasztani!
még mindig az első vagyok
Zsálya
A zsályát is többféle kultúrabecsülte nagyra, az indiánok például füstölőszerként alkalmazták, hogy megtisztuljanak és bölcsességre tegyenek szert. Erős csíraölő és sebgyógyító hatása miatt mindenféle kismedencei gyulladásnál segít, mérsékeli a hormonális panaszokat menstruáció idején és változókorban. A zsálya gátolja a tejképződést, ezért ideális gyógytea, ha abba akarjuk hagyni a szoptatást.
link: [link]
nem találom azt a szuleszno oldalat, ahol eredetileg olvastam, de sok helyen fennvan
Szia!
Urtica urens 30 ch homeós bogyó! Csak a 30 ch-s a jó! Fél órával előtte és utána nem szabad enni, inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!