Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudom teljesen elapaszt...

Hogyan tudom teljesen elapasztani a tejem?

Figyelt kérdés

Még mielőtt bárki megszólna, az egy éves fiam döntött úgy, hogy nem kell neki. Már kinlódunk két hónapja, vagy kellett neki, vagy nem, legfőbb képpen már én erőltettem inkább. Nem akarom, hogy begyulladjon, fejni meg főleg, mert akkor csak serkentem. Napi egyszeri szopi sem megoldható, mert amint a szájába adom ráharap, utána meg kinevet és elfordul :)

Gyógyszert irattam ki, de annyi mellékhatása van, hogy nem merem bevenni.

2010. febr. 6. 21:11
 1/7 anonim válasza:
6%
vágd le a csöcsöd
2010. febr. 6. 21:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

urtica urens ch30 homeós, napi 2-3 * 5 golyó.

Ennél kisebb higítást ne vegyél, csak ez apaszt. Ettől ne féljél, ez homeópátia, nincs mellékhatása.

Kicsi fejés, tényleg csak kicsi, elkerülhetetlen sajnos.

2010. febr. 6. 22:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszolónak üzenem, hogy nagy MARHA!!!!!
2010. febr. 7. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Második válaszoló tanácsát fogadd meg! Urtica Urens 30 CH. Ez el fogja apasztani a tejcit. Napi 2-szer 5 golyó. Addig szedd, amíg csökkenni nem látod a tejed. És ez nem is gyógyszer. Árva csalánból készül. És nem szólunk meg, egy éves már a "nagy"fiad, ő már elvan szilárd ételen is. :) Az első válaszoló meg nem is anyuka, hanem egy unatkozó tizenéves parasztgyerek. Lepontoztuk, azt kész. :) Sok sikert Neked! :) 11 hetes baba anyukája
2010. febr. 7. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az első nem marha hanem BUNKÓ!

Én is úgy tudom hoyg az ortica urens nagyon jó, meg a hideg vizes borogatás.

szia

2010. febr. 8. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:

hidegvizes borogatás, meg a homeos jó, meg van valami gyógyszer is ("B" betűs, de elfelejtettem a nevét sajnos), amit nőgyógyász írhat fel, és 2 nap alatt teljesen elapad tőle. én ezt szedtem, a másik kettőről csak hallottam más anyukáktól, hogy jó.

elsőnek meg elég sivár lehet az élete, ha ilyenekkel szórakozik :) szánalmas...

2010. febr. 8. 12:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok.

Tegnap megrendeltem a gyógyszertárban a homeós golyókat, remélem beválik.

Mégegyszer köszi, jó babázást nektek!

2010. febr. 9. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!