Áprilisban született babád milyen nagy (cm, kg), hányszor alszik (mennyit) napközben, éjszaka szopik (iszik) még? Hol tart mozgásában?
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 15:45
11/15 A kérdező kommentje:
Kedves Zita!
Egy napon születtek a lányaink.:) Az enyém 3500 gramm volt és 58 cm. Nagyon szépen megnött a kicsid.
Mivel én 2600 grammal születtem a dokim arra készült, hogy a kicsim is korábban jön, de ő nem sietett.:)
2011. jan. 2. 11:09
12/15 anonim válasza:
Igen hala Istennek jo etvagya van nagyon keves ideig tudtam szoptatni sajnos ugyhogy tapszeres 4hosan elkeztem a hozzataplalast nagyon ugyes volt de hat a maszassal vagyunk egy kicsit lemaradva de hat remelem hogy behozzuk jo babazast neked
13/15 A kérdező kommentje:
Az enyém is le van mardva a mászással - félek - ki is marad, mert már áll. Édesanyám azzal bíztat, hogy sem én sem az öcsém nem másztunk, nem kúsztunk, nagyon hamar jártunk, mégis mindenben jelesek voltunk, nem volt se fizikai, se szellemi hátránya. Szerinte ne foglalkozzak ezekkel a modern riogatásokkal.
2011. jan. 4. 16:53
14/15 anonim válasza:
Lehet benne valami marmint hogy oroklodnek ezek a dolgok allitolag en sem masztam hanem 9hosan jartam hat nem tudom vegul is az a lenyeg hogy megtanuljanak jarni nem?
15/15 anonim válasza:
Sziasztok, második vagyok.Én sem másztam, viszont 9-10 hónaposan mentem, és elvégeztem az egyetemet is, szóval tényleg nem kell ilyen dolgokkal foglalkozni, hogy mi lesz, ha kimarad a mászás...
Érdekes módon a fiam viszont mindent csinál:)Úgyis a babák döntik el, mit is akarnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!