Hányszor, pontosabban mennyit ehet a 6 és fél hónapos babám sütőtökből, sárgarépából, céklából és husiból egy héten?
husit minden nap tegyél egy kanállal a főzibe!
én babám ennyi idősen csak répával evett meg mindent, sárga is lett de a dokink megnyugtatott, hogy nem lesz semmi baj, ha azt szereti eheti minden nap :)
próbáld meg kicsit variálni neki a menüt!
a fiam épp ennyi idős, univer bébiételeket eszik abból szinte mindegyiket szereti, kedvence a vegyes zöldség husival ebből is van halas, csirke husis, marha húsos, de szereti a zöldborsót ebből is van sima meg husis!
de sütőtök sem csak sima van szerintem abból adhatsz neki gyakrabban, mert az alma több benne!
mennyit eszik egyszerre a babád??? és gyömölcsöket is kap már?
Köszönöm a válaszokat! Természetesen variálom Neki a kajákat, csak nem szeretném ha véletlenül besárgulna, azért tettem fel a kérdést. :-)
Kedves utolsó: egyszerre kb. 100-120 milli "szilárd" kaját eszik meg, utána még szopizik. Eszik már almát, banánt, szilvát, őszibarackot, körtét, krumplit, céklát, sütőtököt, brokkolit, sárgarépát, csirkehúst. Ezeket vegyesen is. A sütőtök és a banán a kedvenc. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!