Éjszaka hogyan szoptatsz, ha együtt alszol 1 év körüli babáddal?
Figyelt kérdés
Kisfiam 1 éves múlt és éjszaka még többször ébred cicizni, főleg fogzás idején. Mivel közel 10 kg, elég nehéz már őt megmozdítani, főleg félálomban. Így fekve szoptatom. Arra lennék kíváncsi, hogy minden egyes ébredésnél átmásztok a másik oldalára és a másik cicit adjátok neki, vagy egy ciciből 2x is szopizik? Szeretném elkerülni a felesleges mozgatását, meg azt is - ha lehet -, hogy át kelljen mindig rendeznem az ágyat (párna áttolása a másik oldalra, paplan áthúzása magamra). Úgy érzem, mintha kicsit körülményesen csinálnám. Lehet, hogy valamit rosszul csinálok? Az ember mindenhol azt olvassa, hogy a baba megkeresi a cicit, fel se ébred szinte (az anya se). Közben meg a gyakorlatban ezt nem így tapasztalom. Babám elkezd nyöszörögni, vagy felém fordulva vagy épp abban a pózban, ahogy alszik, én meg felpattanok és mászok át a szükséges oldalra, húzom a paplant, tolom párnát, "húzom" őt is, hogy elérje a cicim, visszaszenvedem magamra a paplant, hogy ne fázzon a hátam, igazgatom a párnám, aztán megy a pár perces szopi és folytatódhat az alvás. Talán hülye kérdés, de Te hogy csinálod? Nagyon megköszönöm a megértő, építő válaszokat.2010. dec. 28. 21:29
11/11 anonim válasza:
Azért írtam, hogy nem értem a problémát, mert én sosem mászok át a gyerek túloldalára, ha magamon gördítem át, akkor pedig nem érzem nehéznek (11kg). Szóval nálunk ez működik, de a tandem miatt valószínű nálunk is meg kell majd szüntetni a keresztbe mászkálást. Egyébként most figyeltem éjszaka, és akkor rakom át már, ha ő kezdeményezi (régen persze nem így volt). De van, hogy nem akar átmászni, hanem a felső cicit kéri, teljesen kialakította az igényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!