Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ciki ezzel orvosho...

Szerintetek ciki ezzel orvoshoz menni? Be vagyok tojva.

Figyelt kérdés
Ma reggel vettem észre,hogy másél éves (szőke) kislányom hátán végig és a fenekén centi hosszú sötét szőrök vannak.Két,max 3 napja még tuti nem voltak ott.Teljesen megijedtem,felhívtam a védőnőt,hormon problémára gyanakodott (nem szed gyógyszert,semmit) és hogy mivel doki sincs csak helyettesítés,vigyem bőrgyógyászhoz.Februárra van időpont,addig nem várok.Elvinném magándokihoz is,már a száma is megvan,de mi van,ha mégsem bőrgyógyászati probléma és nem tud vele mit csinálni.Annyira jól nem állunk,hogy "feleslegesen" vigyem magándokihoz.Délután sétáltunk és benéztünk a rendelőbe,épp folyt a helyettesítés,nem volt senki.Nekem halaszthatatlan dolgom volt,ezért a férjem bevitte a gyereket,hátha mond rá a doki vmit.Az előbb értem haza,kiderült,hogy a doki elhajtotta,hogy mindenkin nő szőr,majd elmúlik,ezért nem kellett volna elhoni,majd ha egy hónap múlva is ott lesz vagy durvább lesz,vigyük a körzetihez.Két nap múlva visszajön a dokink és arra gondoltam,hogy leviszem hozzá,hátha komolyan veszi és mond valamit.De mi van,ha tényleg hülyeség és megint bolondot csinálunk magunkból?Mert én azt gondolom,hogy nem oké,ha egy másfél éves gyerek,aki úszülötten sem volt szőrös,két nap alatt centi hosszű sötét szőröket növeszt a hátán mindenfelé.Karácsony előtt is voltunk,mert akkor meg belázasodott és nem akartam nekimenni úgy a 3 napnak,hogy nem látja doki.Nem vagyunk amúgy orvoshoz járók,16 hónaposan volt először beteg.Szerintetek?
2010. dec. 28. 20:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ez érdekes,hogy még egy vérvételt sem kér a háziorvosotok. Pedig biztos,hogy nem normális dolog...egyik ismerősöm kislányánál is volt ilyen,ott kiderült hogy valami gond van a kislánynak a petefészkével,tehát hormonális dolog okozta. Én a helyedben "kiharcolnék" minimum egy vérvételt.
2011. jan. 1. 22:44
 22/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lehet a problema, de a szornovekedes nem hiszem, hogy borgyogyaszati problema. Mindenkeppen menj orvoshoz a kicsivel, es ne hagyd magad lerazni.

(Anyukam 17 kilot fogyott 4 honap alatt, az orvos csak annyit mondott legyintve, hogy sok no orulne neki, ne foglalkozzon vele. Anya nem hagyta annyiban, vizsgalatokat kert, sajnos kiderult, hogy pajzsmirigy rakja van.

2011. jan. 1. 23:52
 23/26 anonim válasza:

Ezek a mai orvosok...nem tudom,hogy mi az istennek ülnek abba a rohadt székbe,ha nem tudják elvégezni a feladatukat.Semmit nem tudnak...biztos tombolán nyerték a diplomát..megáll az eszem.

Lehet,mire én oda kerülök,hogy öregségemre (neagyisten 30éves koromra) még hülyébb lesz a gyógyászat..Ha ez így folytatódik,már áshatom is a sírom,ráadásul még egy mocskos országban is élek (szlovákia) ..faluban.A legközelebbi város meg felér egy 0-val.

Hova fejlődünk...

15/F

2011. jan. 2. 00:41
 24/26 anonim ***** válasza:
Szia! Én a helyedben nem várnék. Ha ki is hullik, valami oka csak van, hogy kinőtt! Biztosan felkeresnék más orvost is... Minden jót Nektek!
2011. jan. 2. 08:05
 25/26 anonim ***** válasza:
Ez hormonprobléma lehet. A szójában is az emberi hormonokhoz hasonló anyagok vannak, tehát jobb lenne kihagyni az étrendjéből. Endokrinológushoz kérj beutalót a gyermekorvosotoktól, az majd remélhetőleg elküldi a picit vérvételre. Addig is keress a www.orvostudakozo.hu-n egy belgyógyász-endokrinológus szakorvost, és neten keresztül kérdezd meg tőle, miért van ez és mi a teendő.
2011. jan. 2. 15:45
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,nem nyugtszom bele.Majd jelentkezem,mire jutottunk.
2011. jan. 2. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!