Szerintetek ciki ezzel orvoshoz menni? Be vagyok tojva.
Nem tudom mi lehet a problema, de a szornovekedes nem hiszem, hogy borgyogyaszati problema. Mindenkeppen menj orvoshoz a kicsivel, es ne hagyd magad lerazni.
(Anyukam 17 kilot fogyott 4 honap alatt, az orvos csak annyit mondott legyintve, hogy sok no orulne neki, ne foglalkozzon vele. Anya nem hagyta annyiban, vizsgalatokat kert, sajnos kiderult, hogy pajzsmirigy rakja van.
Ezek a mai orvosok...nem tudom,hogy mi az istennek ülnek abba a rohadt székbe,ha nem tudják elvégezni a feladatukat.Semmit nem tudnak...biztos tombolán nyerték a diplomát..megáll az eszem.
Lehet,mire én oda kerülök,hogy öregségemre (neagyisten 30éves koromra) még hülyébb lesz a gyógyászat..Ha ez így folytatódik,már áshatom is a sírom,ráadásul még egy mocskos országban is élek (szlovákia) ..faluban.A legközelebbi város meg felér egy 0-val.
Hova fejlődünk...
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!