Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ciki ezzel orvosho...

Szerintetek ciki ezzel orvoshoz menni? Be vagyok tojva.

Figyelt kérdés
Ma reggel vettem észre,hogy másél éves (szőke) kislányom hátán végig és a fenekén centi hosszú sötét szőrök vannak.Két,max 3 napja még tuti nem voltak ott.Teljesen megijedtem,felhívtam a védőnőt,hormon problémára gyanakodott (nem szed gyógyszert,semmit) és hogy mivel doki sincs csak helyettesítés,vigyem bőrgyógyászhoz.Februárra van időpont,addig nem várok.Elvinném magándokihoz is,már a száma is megvan,de mi van,ha mégsem bőrgyógyászati probléma és nem tud vele mit csinálni.Annyira jól nem állunk,hogy "feleslegesen" vigyem magándokihoz.Délután sétáltunk és benéztünk a rendelőbe,épp folyt a helyettesítés,nem volt senki.Nekem halaszthatatlan dolgom volt,ezért a férjem bevitte a gyereket,hátha mond rá a doki vmit.Az előbb értem haza,kiderült,hogy a doki elhajtotta,hogy mindenkin nő szőr,majd elmúlik,ezért nem kellett volna elhoni,majd ha egy hónap múlva is ott lesz vagy durvább lesz,vigyük a körzetihez.Két nap múlva visszajön a dokink és arra gondoltam,hogy leviszem hozzá,hátha komolyan veszi és mond valamit.De mi van,ha tényleg hülyeség és megint bolondot csinálunk magunkból?Mert én azt gondolom,hogy nem oké,ha egy másfél éves gyerek,aki úszülötten sem volt szőrös,két nap alatt centi hosszű sötét szőröket növeszt a hátán mindenfelé.Karácsony előtt is voltunk,mert akkor meg belázasodott és nem akartam nekimenni úgy a 3 napnak,hogy nem látja doki.Nem vagyunk amúgy orvoshoz járók,16 hónaposan volt először beteg.Szerintetek?
2010. dec. 28. 20:36
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ígérem,megírom.A férjem elég mimóza típus,míg ki nem hozzák a sodrából.
2010. dec. 28. 22:14
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

Nyugodtan vidd, a dokinak pedig ha mer röhögni nyugodtan mondd meg, hogy azért van ott, hogy el tudd hozni a gyereked ha valami miatt aggódsz. Ugyanakkor az adófizető anyukáktól kapja a pénzét.

Egyébként meg ilyesmire ne is gondolj, vidd be és mutasd meg a kislányod és ha nincs is semmi baja, legalább saját lelked megnyugvása miatt.

2010. dec. 29. 09:27
 13/26 anonim ***** válasza:
Mi is megkaptuk már, hogy ne szaladjunk rögtön orvoshoz, ha kettőt hapcizik a baba, de szerintem is ez annál "komolyabb" probléma, minthogy kinevessen. Ugyanis ha valóban hirtelen nőttek oda azok a szőrök, akkor anak vmi hormonális oka van. Könnyen bagatelizálják el az orvosok a problémákat, bezzeg, ha az ő gyerekükről lene szó!!! Cseppet se legyél szívbajos, vidd el orvoshoz! Miket szokott enni amúgy a kicsi? Eszik esetleg olyan kaját rendszeresen, ami vmi génkezelt gabonából lehet? Manapság sok ilyenről hallani. Kívánom, hogy minden rendben legyen! Majd írd meg, hogy mit mondtak!
2010. dec. 29. 10:40
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem evett szójás dolgokat a kicsi? Esetleg ez okozhatja a problémát.
2010. dec. 29. 11:20
 15/26 A kérdező kommentje:
Én is hormonproblémára gondoltam,virsli,hormonnal tömött csirke pl.De a védőnő szerint ezek miatt nem lehet,meg nincs is hormon a húsban.Hátha a doki okosabbat mond.Mindenképp megírom majd,mi volt.
2010. dec. 29. 12:22
 16/26 anonim ***** válasza:
HOgyne lennének hormonok a húsban (is!). Bizonyították, hogy a stresszhormonok is megtalálhatók a disznókban (és a többi állatban is,amit levágtak), méghozzá azokban, amelyek a vágóhídról jönnek, sokkal nagyobb számban. HIsz már ott a disznók bestresszelnek és elkezd termelődni bennük, és az benne is marad, mi meg szépen megesszük, ezért is kezd ez a társadalom alapból idegbeteg lenni.
2010. dec. 29. 12:59
 17/26 anonim ***** válasza:
az állat húsáról beszélek, kicsit félreérthető
2010. dec. 29. 13:00
 18/26 A kérdező kommentje:

Voltunk dokinál,jól meglepődött,de dunsztja sem volt,hogy mi lehet az.Arra jutott,hogy várjunk még,hátha kihullik,de ha nem vagy terjedne,akkor bőrgyógyász.Azt hittem el fog küldeni egy vérvételre.

Azért emeltem ki,hogy akit érdekel,mi lett a vége,el tudja olvasni.

2010. dec. 31. 18:49
 19/26 anonim ***** válasza:

Na, akkor nem vagytok ki a vízből...

Remélem kihullik...

Minden jót!

2011. jan. 1. 22:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Elég hülye dokitok van,bocsi!Nem igaz,hogy nem tudna elküldeni valami kivizsgálásra,ez egyáltalán nem normális dolog!Ne hagyd annyiban a dolgot!Remélem hamarosan rendeződik a problémátok!
2011. jan. 1. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!