Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ciki ezzel orvosho...

Szerintetek ciki ezzel orvoshoz menni? Be vagyok tojva.

Figyelt kérdés
Ma reggel vettem észre,hogy másél éves (szőke) kislányom hátán végig és a fenekén centi hosszú sötét szőrök vannak.Két,max 3 napja még tuti nem voltak ott.Teljesen megijedtem,felhívtam a védőnőt,hormon problémára gyanakodott (nem szed gyógyszert,semmit) és hogy mivel doki sincs csak helyettesítés,vigyem bőrgyógyászhoz.Februárra van időpont,addig nem várok.Elvinném magándokihoz is,már a száma is megvan,de mi van,ha mégsem bőrgyógyászati probléma és nem tud vele mit csinálni.Annyira jól nem állunk,hogy "feleslegesen" vigyem magándokihoz.Délután sétáltunk és benéztünk a rendelőbe,épp folyt a helyettesítés,nem volt senki.Nekem halaszthatatlan dolgom volt,ezért a férjem bevitte a gyereket,hátha mond rá a doki vmit.Az előbb értem haza,kiderült,hogy a doki elhajtotta,hogy mindenkin nő szőr,majd elmúlik,ezért nem kellett volna elhoni,majd ha egy hónap múlva is ott lesz vagy durvább lesz,vigyük a körzetihez.Két nap múlva visszajön a dokink és arra gondoltam,hogy leviszem hozzá,hátha komolyan veszi és mond valamit.De mi van,ha tényleg hülyeség és megint bolondot csinálunk magunkból?Mert én azt gondolom,hogy nem oké,ha egy másfél éves gyerek,aki úszülötten sem volt szőrös,két nap alatt centi hosszű sötét szőröket növeszt a hátán mindenfelé.Karácsony előtt is voltunk,mert akkor meg belázasodott és nem akartam nekimenni úgy a 3 napnak,hogy nem látja doki.Nem vagyunk amúgy orvoshoz járók,16 hónaposan volt először beteg.Szerintetek?
2010. dec. 28. 20:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Jó hülye volt az a doki aki elhajtotta a férjedet!Szerintem mindenképp vidd el a saját dokitokhoz!Valami oka csak van ennek az egésznek.De remélem semmi komoly!
2010. dec. 28. 20:40
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első válaszolóval!
2010. dec. 28. 20:46
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne vinnéd? Én is viszem, ha úgy látom, hogy egy szakember nézze meg, szerintem engem is gondolt már úgy a doki, hogy kicsit túlzás, de inkább időbe vigye az ember a gyerekét a dokihoz, minthogy aztán nehezebben gyógyuljon meg.
2010. dec. 28. 20:47
 4/26 anonim ***** válasza:
73%

Én mondjuk nem gondolok semmi rosszra, de azért tényleg furcsa, hogy csak így kinő a szőr. Tényleg utalhat hormonproblémára is, szerintem is vidd el a saját dokitokhoz. Az a két nap nem olyan sok azért.

Mintha régebben olvastom volna itt ezen az oldalon ilyesmiről, csak az a baj, hogy nem emlékszem már rá.

2010. dec. 28. 20:49
 5/26 A kérdező kommentje:
Nem akarom,hogy képen röhögjön vagy elhajtson ő is (nem ilyen amúgy,csak ez most elbizonytalanított),ezért kérdeztem a véleményeteket.Szerintem nem normális dolog ez.
2010. dec. 28. 20:55
 6/26 anonim ***** válasza:
73%
Elég szomorú lenne ha képen röhögne a doki!! :( Te akár egy pöttyel is elmehetsz ha aggódsz a babádért!!! MENJ csak nyugodtan nem fog kiröhögni!! 1.válaszoló vtam
2010. dec. 28. 21:05
 7/26 anonim ***** válasza:
73%
Ha képes kiröhögni, én jó le is ugatnám a fejét, hogy hogy képzeli!
2010. dec. 28. 21:08
 8/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom,le tudnám -e ugatni,ehhez túl "jólnevelt" vagyok:)

De le fogom vinni,mostmár biztos.Köszönöm mindenkinek.

2010. dec. 28. 21:11
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhajtana (de biztos nem fog), akkor én tuti vinném a kártyáját is másik dokihoz.
2010. dec. 28. 21:13
 10/26 anonim ***** válasza:
Szia! Vidd el mindenképp. Az orvosnak az a dolga, hogy meghallgasson mindenféle problémát és segítsen, nem pedig az ítélkezés. Szerintem nem fog elhajtani sem kiröhögni. A másik dokinak pedig jól megmondtam volna a magamét a férjed helyében. Gondolom ő is aggódna ha a saját gyereke növesztene szőrt egyik napról a másikra. Majd írd meg, mit mondott. Drukkolok, h. ne legyen komoly baj. Üdv!
2010. dec. 28. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!