Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eléggé "büdös" az anyatej,...

Eléggé "büdös" az anyatej, amit a mélyhűtőből kivettem, és felengedtem. Odaadhatom a babámnak? Felforraljam?

Figyelt kérdés
2009. jan. 25. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
NE add oda! Se forralva, se sehogy. Nekem is megbüdösödött 1, végigszagoltam a többit,azoknak is eléggé jellegzetes illatuk van, de nem büdös, ennek kifejezetten szaga volt, kiöntöttem. Ha felhasználod, több kárt csinálsz vele, mint hasznot, mert egész éjjel üvölteni fog, szélgörcse lehet tőle.
2009. jan. 25. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez már sokszor volt téma. Mindenki büdösnek érzi amikor kiveszi:) Ha megbízol a fagyasztódban, semmi gond. Ha egyszer lefagyasztod már más szaga lesz, valaki azt mondta a benne lévő vas miatt, mondjuk ezt nem tudom. Felforralni meg felesleges.
2009. jan. 25. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
második vagyok: azért felesleges felforralni, mert ha romlottnak érzed ne add oda, ha meg jónak gondolod és felforralod "tönkreteszed" a tejcsit. Forralva már nem olyan értékes táplálék.
2009. jan. 25. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor kiöntöm, mert igazából nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy sem. Olyan fémes a szaga, íze meg kellemetlen... valaki írta, hogy - bocsánat - a hányáshoz hasonlít. Hát tényleg. Vagy attól még lehet jó?
2009. jan. 25. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Helló! Én ugyanezzel a gonddal a védőnőhöz fordultam, pont soros volt a látogatás, kijött megszagolta , azt mondta semmi gond. Szegénykém még magát hibáztatta, hogy nem szólt nekem erről, egyik válaszoló hasonlatával élve igen, valóban hányás szagú. Ha a fagyasztód megbízható, nem volt hosszú áramszüneted, nyugodtan odaadhatod.

Szerintem ennek csak a szaga gáz, mert a baba úgyanúgy issza, szóval íze nem lehet neki.

2009. jan. 26. 08:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Felforralni meg nem szabad mert kiforr belőle az össze tápanyag, vitamin.
2009. jan. 26. 10:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Ma adtam a Picimnek a mélyhűtöttből, elfogadta, csak úgy döngette a pocakjába... Haspók a lelkem... :)
2009. jan. 26. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!