Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak kisfiam kukijáva...

Mit csináljak kisfiam kukijával? Fáj neki.

Figyelt kérdés

Már 1x volt neki begyulladva, akkor visszahúzva fehéres váladékot töröltünk ki belőle kamillázva meggyógyult. ennek fél éve volt.

Most megint fáj neki, 2.5 éves, sírdogál is néha. Kamillázom, de csak fáj neki. tudom hogy idő kell a gyógyuláshoz. Akkor azt mondták hogy kenjük Betadinnal, de volt olyan doki aki azt mondta hogy nem szabad belekenni semmit. NA most mit csináljunk??

kinek volt ilyen problémája és mi használt? Kérlek segítsetek!!!!

Köszönöm.

2010. dec. 26. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz.
2010. dec. 26. 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Holnap vidd orvoshoz.
2010. dec. 26. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Azert is vidd el doktorhoz, nem csak a kezelesert, hanem ennek utana kell jarni, hogy miert faj neki idokozonkent.
2010. dec. 26. 17:12
 4/6 A kérdező kommentje:

gondoltam, hogy elviszem dokihoz....

de addig is ti mivel kezeltétek, már akinkek VOLT ILYEN! ilyen válaszokat várnék.... Köszi.

Bár már bekentem neki Betadinnal és jobb..

2010. dec. 26. 17:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Már volt ilyen a nagyobbik fiamnál.

Kamillás fürdetés volt, és fürdés után, valamint minden pelenkacserénél Betadines oldatba kellett lógatni a fütyijét. Ne a krémmel kend! Vegyél Betadine oldatot, és egy kis pohárnyi meleg vízbe annyit csepegtess belőle, hogy legyen színe a víznek. Ebbe kell a fütyijét belelógatni és pár percig benne tartani.

Nekünk írt fel a doki antibakteriális kencét is, valami Bactroban féle volt a neve, már nem emlékszem pontosan.

Remélem, tudtam valamit segíteni, bár már elég késő van:(

2010. dec. 26. 21:42
 6/6 A kérdező kommentje:

szia. még fent vagyok, köszi a válaszod, nagyon sokat segítettél, megfogadom!!

Minden jót neked :)

2010. dec. 27. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!