Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szültél már kétszer ugyanazon...

Szültél már kétszer ugyanazon a napon?

Figyelt kérdés
Szeretnék körülbelül ugyanakkor szülni, mint ahogy első babámat szültem. Van okom ezt kívánni. Az érdekelne, kinek sikerült már egy napon, vagy egymáshoz nagyon közel álló napokon szülni. Azért is érdekelne, hogy igaz e, hogy ugyanabban az időben vagyunk termékenyek. Anyukámnak sikerült két öcsémet is egy napon szülni, csak 5 év különbséggel. Az én születésnapom is 12 nappal az öcsémék születésnapja után van. Még két testvérem van, nővérem születésnapja 3 hónappal az enyém után van, másik öcsém születésnapja viszont már nagyon más időpontban van. Szerintetek igaz, hogy ugyanabban az időszakokban vagyunk termékenyebbek?
2010. dec. 23. 23:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mindkét gyermekemmel augusztus 4-re voltam kiírva. 8 év különbséggel, mindketten november 10-11-én fogantak. Mindketten lányok. A nagyobbik azonban júl. 28-án, a kicsi augusztus 7-én született.
2010. dec. 25. 11:20
 22/23 anonim ***** válasza:
Nalunk en meg a nagyapam szulettunk ugyanazon a napon, a tesom meg a nagyanyam, a nagynenem meg a nagybatyam, valamint a fiam meg anyam!!! Durva, nem??
2010. dec. 25. 22:41
 23/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, ne sértődjetek meg, de nem azt kérdeztem, született e egy napon két családtagod, akik nem egy anyától származnak.
2010. dec. 27. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!