Szültél már kétszer ugyanazon a napon?
Kedves utolsó!
Nekem van egy pár ismerősöm, ahol a fiú 10.10-én született a lány meg 07.07-én :)
mi mindannyian nyári gyerekek vagyunk, a páromék is, és az én gyerekem is.
Minálunk minden lány hétfőn (3), és minden fiú kedden (2) született, de hónapok szerint eléggé elszórtan.
A lányom is hétfői....
Szerintem ez változó, páromnak 4 testvére van (édesapa ugyanaz, édesanya is) március, október, február, május és október...na ezt add össze :)
Viszont én és a nővérem mindketten júniusban születtünk. Nekem pedig két gyermekem van, 14 év különbséggel születtek, febr.03 és jan.11.. érdekes. Én azért hiszek abban, hogy egy bizonyos időben termékenyebbek vagyunk! :) Szép napot és Boldog Ünnepeket! :)
Előfordulnak ilyen esetek. A legjobb barátnőm és nővére között napra pontosan 10 é van. :) Nem lehetetlen. Csak annyi, hogy megint abban a hónapban kell teherbe esni, mint előtte, és akkor ha nem is ugyanaz nap, de a közelében születik a tesó is. Na meg az, hogy melyik nap születik meg, nem csak attól függ, hogy mikor vagy termékeny. Mivel 37-38.-40 hétig vagy esetleg még kicsivel utána is bármikor megszülethet a baba. Lehet, hogy mondjuk pont ugyanazon napon fogan meg mindkét gyermek, de a születésnapjuk között lesz 2 hét eltérés.
Szerintem ezek az esetek nem azért vannak, mert ugyanabban az időszakban termékenyek, hanem csak a puszta véletlen hozta így. Annyian vannak testvérek, és legtöbbször "elszórt" születésnappal, és kevés köztük az olyan, hogy egy napon ünneplik, vagy közel egymáshoz. Úgyhogy ha hasonló időpontban szeretnél szülni, akkor törekedj arra, hogy ugyanabban a hónapban ess teherbe, mint az előzővel, és nyert ügyed lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!