Már 5 év eltelt azóta, de a Péterfy utcai kórházban voltak ún. alapítványi szobák (ez volt ott a VIP szoba). A folyosói pletykák szerint a kétágyasért napi 10000, az egyágyasért napi 15000 Ft a térítési díj! Nos, ehez képest a végén kaptunk egy sárgacsekket, hogy utaljunk az alapítvány részére valamennyit, amennyit gondolunk! :-D
A sima szobák akkor 5-6 ágyasak voltak, és tele kisebbségivel, ezért az alapítványi szobákra sorba kellett állni, mi is csak a 2. napon kerültünk át oda. Ott nem vaságyak voltak, hanem rendesek, és a kiságyban ott lehetett a kicsi is egész nap.
2011. ápr. 12. 20:20
3/17 anonim válasza:
Debrecni klinika,tavaly 10 ezer/éjszaka.egy kicsit talán kedvesebbek a nővérek,meg van tv,mikro,hűtő,saját wc,zuhany
2011. ápr. 12. 20:21
4/17 anonim válasza:
Péterfy szintén, 8 hónapja szültem.
Kétágyas 5000/nap
Egyágyas 7000/nap
Végén csekket adtak, azon kellett befizetni az összeget. Volt mikró, saját wc, a kicsi meg ott van a sima szobákban is egész nap veled, mert már csak akkor adhatod le a babát (illetve fogadják szájhúzogatás nélkül) amikor zuhanyzol.
Ha én tusolás miatt vittem be a babámat, megkérdezték szájhúzva hogy a "szobatársára nem tudná inkább rábízni?"
2011. ápr. 12. 20:24
5/17 anonim válasza:
Szegedi női klinika, 10 hónapja, 10000/éjszaka.
Egyágyas szoba, tv-vel, saját zuhanyzóval, saját védőnővel és nővérrel. Nagyon megérte! Ha újra szülök biztos kérni fogom ismét.
2011. ápr. 12. 21:15
6/17 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 20:20
Már ne is haragudj,de mi az hogy tele kissebbségivel??Minden ember egyforma neked sem illatossabb a Ka..d !
Annyira fel tud idegesíteni az ilyen ember! Még itt is ki kell emelni , hogy kissebbségi ? Ugyanolyan emberek!!
Egyébként én 5 hónapja szültem ott, és mindegyik 2 ágyas volt, kivéve az alapítványi szobát!Nem kellett fizetni sem egy ft-ot se.
2011. ápr. 12. 21:17
7/17 anonim válasza:
Az előttem szólónak teljes mértékben igaza van!!!
2011. ápr. 12. 21:27
8/17 anonim válasza:
Azért ezen vitáznék hogy ugyanolyan emberek mint mi...tisztelet a kivételnek...de azért én nem örültem volna,ha egy körterembe vagyok egy"ugyanolyan emberrel",aki ha kiteszem a lábam fél percre,kitudja mit lop el...stb,és ezt nem mindegyikre értem,de a többsége ilyen sajnos.....és annak se örültem volna,ha jönnek a látogatók,ami náluk minimum "100"fő,és ki-be járkálnak....stb.Amúgy nem tusom miért kell lehurrogni aki irta hogy kisebbségi,az jobb lett volna ha azt irja ci..ny?
2011. ápr. 12. 21:48
9/17 anonim válasza:
Én nem vagyok c. ellenes , sőt még romológia szakon is végeztem a főiskolán,de amikor szültem a kisebbséget külön kórterembe rakták és nekünk közös volt velük a fürdőszoba. Gusztustalan lesz amit írok, de WC kilincse mindig véres volt, a WC ülőkéjéről már ne is beszéljünk. A zuhanyzóban és a mosdóban mindig zuhanyozáskor véres betéteket találtam, a WC-ben a kuka mellé voltak a betétek hajítva. Velünk egy szobában volt egy c. csaj , ő nagyon tiszta és rendes volt és még ő szidta őket. Egy szóval míg én személy szerint nem találkoztam ezzel a helyzettel és is mindig védtem őket.
2011. ápr. 12. 22:33
10/17 anonim válasza:
Én vagyok a Péterfys, a szobatársam egy roma lányzó volt, maximálisan tiszta, aranyos, értelmes, nagyon jókat beszélgettünk. Pedig fiatalka volt, 17 éves és véletlen babával, de aranyos volt és örülök hogy ilyen normális szobatársat kaptam!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!