Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » VIP-szoba miután szültél?...

VIP-szoba miután szültél? Mennyi volt és miben különbözött a többi kórteremtől?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 20:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Van saját mikró, és wc. Már ezért is megéri!
2011. ápr. 12. 20:13
 2/17 anonim ***** válasza:
36%

Már 5 év eltelt azóta, de a Péterfy utcai kórházban voltak ún. alapítványi szobák (ez volt ott a VIP szoba). A folyosói pletykák szerint a kétágyasért napi 10000, az egyágyasért napi 15000 Ft a térítési díj! Nos, ehez képest a végén kaptunk egy sárgacsekket, hogy utaljunk az alapítvány részére valamennyit, amennyit gondolunk! :-D

A sima szobák akkor 5-6 ágyasak voltak, és tele kisebbségivel, ezért az alapítványi szobákra sorba kellett állni, mi is csak a 2. napon kerültünk át oda. Ott nem vaságyak voltak, hanem rendesek, és a kiságyban ott lehetett a kicsi is egész nap.

2011. ápr. 12. 20:20
 3/17 anonim ***** válasza:
Debrecni klinika,tavaly 10 ezer/éjszaka.egy kicsit talán kedvesebbek a nővérek,meg van tv,mikro,hűtő,saját wc,zuhany
2011. ápr. 12. 20:21
 4/17 anonim ***** válasza:

Péterfy szintén, 8 hónapja szültem.

Kétágyas 5000/nap

Egyágyas 7000/nap

Végén csekket adtak, azon kellett befizetni az összeget. Volt mikró, saját wc, a kicsi meg ott van a sima szobákban is egész nap veled, mert már csak akkor adhatod le a babát (illetve fogadják szájhúzogatás nélkül) amikor zuhanyzol.

Ha én tusolás miatt vittem be a babámat, megkérdezték szájhúzva hogy a "szobatársára nem tudná inkább rábízni?"

2011. ápr. 12. 20:24
 5/17 anonim ***** válasza:

Szegedi női klinika, 10 hónapja, 10000/éjszaka.

Egyágyas szoba, tv-vel, saját zuhanyzóval, saját védőnővel és nővérrel. Nagyon megérte! Ha újra szülök biztos kérni fogom ismét.

2011. ápr. 12. 21:15
 6/17 anonim ***** válasza:
39%

A válasz megírásának időpontja: ma 20:20

Már ne is haragudj,de mi az hogy tele kissebbségivel??Minden ember egyforma neked sem illatossabb a Ka..d !

Annyira fel tud idegesíteni az ilyen ember! Még itt is ki kell emelni , hogy kissebbségi ? Ugyanolyan emberek!!

Egyébként én 5 hónapja szültem ott, és mindegyik 2 ágyas volt, kivéve az alapítványi szobát!Nem kellett fizetni sem egy ft-ot se.

2011. ápr. 12. 21:17
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Az előttem szólónak teljes mértékben igaza van!!!
2011. ápr. 12. 21:27
 8/17 anonim ***** válasza:
74%
Azért ezen vitáznék hogy ugyanolyan emberek mint mi...tisztelet a kivételnek...de azért én nem örültem volna,ha egy körterembe vagyok egy"ugyanolyan emberrel",aki ha kiteszem a lábam fél percre,kitudja mit lop el...stb,és ezt nem mindegyikre értem,de a többsége ilyen sajnos.....és annak se örültem volna,ha jönnek a látogatók,ami náluk minimum "100"fő,és ki-be járkálnak....stb.Amúgy nem tusom miért kell lehurrogni aki irta hogy kisebbségi,az jobb lett volna ha azt irja ci..ny?
2011. ápr. 12. 21:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok c. ellenes , sőt még romológia szakon is végeztem a főiskolán,de amikor szültem a kisebbséget külön kórterembe rakták és nekünk közös volt velük a fürdőszoba. Gusztustalan lesz amit írok, de WC kilincse mindig véres volt, a WC ülőkéjéről már ne is beszéljünk. A zuhanyzóban és a mosdóban mindig zuhanyozáskor véres betéteket találtam, a WC-ben a kuka mellé voltak a betétek hajítva. Velünk egy szobában volt egy c. csaj , ő nagyon tiszta és rendes volt és még ő szidta őket. Egy szóval míg én személy szerint nem találkoztam ezzel a helyzettel és is mindig védtem őket.
2011. ápr. 12. 22:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a Péterfys, a szobatársam egy roma lányzó volt, maximálisan tiszta, aranyos, értelmes, nagyon jókat beszélgettünk. Pedig fiatalka volt, 17 éves és véletlen babával, de aranyos volt és örülök hogy ilyen normális szobatársat kaptam!
2011. ápr. 12. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!