Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » VIP-szoba miután szültél?...

VIP-szoba miután szültél? Mennyi volt és miben különbözött a többi kórteremtől?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 20:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is a Péterfyben szültem, és a Vip szobában voltam.Lehetett választani 1, illetve 2 ágyas között!Én a 2 ágyast válsztottam, hogy legyen egy kis társaság!!:)

Nekem nagyon tetszett, hatalmas szoba, fürdő, wc, mikro, tv stb... baba egész nap veled lehet. A többi kórterembe is benéztem...no comment...fele akkora szobában 4-5 -en voltak..ha fürödni akartak, végig kellett csoszogniuk a 100m-es folyosón stb..

Nekem nem kellett fizetni, protekcióval voltam ott,de én is 5000ft körül tudom.Szerintem mindenképp megéri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. ápr. 12. 22:36
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

off

baromi érdekes, hogy egyetlen egy válasz van pontozva, méghozzá lefelé, az aki megvédte a kisebbséget

azért ez szomorú....

2011. ápr. 12. 22:38
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
nehogy már ők szoruljanak védelemre....
2011. ápr. 12. 22:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Szépen le lettem pontozva azért ez tényleg szomorú...em azzal volt a baj h azt írtad kissebbségi tök mindegy cigány vagy kissebbségi. Ugyanaz! Én személy szerint jobban szeretem a cigány szót. Mielőtt jelentenétek, én is az vagyok! Volt idő mikor büszke voltasm rá, utóbbi időben már nem.

Pont azért mert azok a cigányok akik lopnak csalnak hazudnak lehuznak minket is,tanult normális embereket..

De ez nem ide tartozik. Van cigányba és nem cigányba is szemtelen , primitív és provokatív személy. Amugy általában az a zsivány akiről nem is gondolnád.

Ezt én itt lezárom,nem vitázok!

Megéri a vip-es szoba ,ez a lényeg:)

2011. ápr. 13. 07:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Dél-Pestiben szültem. Kétágyas vajúdószoba (azóta már nincs ilyen!), egy kislánynak a 34. hetes terhességét tartották éppen vissza a mellettem lévő ágyon. Az apukája ki-be járkál. Hol cigizni megy ki, hogy chips-ért és kóláért a lánykájának. Amikor szóltak neki, hogy vagy ki vagy be, de ezt a járkálást fejezze be, neki állt feljebb, de kiment. 10 perc nem telt el, már szó szerint verte a szülőszoba folyosói ajtaját, hogy engedjék be. A szülésznő odajött hozzám, hogy beengedheti-e, mert nem tudnak vele mit kezdeni, félő, hogy betöri az ajtót. Na, ekkor döntöttem el, hogy én biztos, hogy nem akarok közös szobát, megyek alapítványiba.

A Dél-Pestiben többféle alapítványi szoba van, én olyanba kerültem, amihez egy másik alapítványi szobával közös fürdőszoba, hűtő, mikró volt. De van olyan szoba is, ahol tényleg senkivel nem kell közösködnöd. A végén a kezembe nyomtak egy csekket, hogy amennyit gondolok, annyi fizetek be. Az első babámmal 3 éjszakát voltunk, 20eFt-ot fizettünk be, a másodikkal csak 2 éjszakát voltunk, 15eFt-ot fizettünk. Mivel alapítványi, így még adóigazolást is kaptunk róla, és a 30%-át vissza lehetett igényelni.

Van még kétágyas szoba is, de azt a császáros anyukáknak szokták adni.

A többi kórterem 6 ágyas, egy fürdőszobával (wc és zuhanyzó egyben!), 6 anyuka és jó esetben 6 csemete. Csak akkor maradhatnak ott éjszakára a porontyok, ha mindenkinél marad.

Néha mi ketten alig bírtuk kivárni, míg a másik kiszabadul a fürdőszobából, de hogy 6-an osztozni egy fürdőszobán???

2011. ápr. 13. 16:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, mi kilencen voltunk egy zuhanyzóra és WC-re. Képzelheted nem csak a saját szobatársaimmal kellett megbeszélni, hanem a szomszédokkal is. Hál Istennek a szomszéd szobában nem iagzán vitték túlzásba a tisztálkodást így nem volt nagy gond, de azért a WC-re csak kilencen voltunk. Császáros voltam és mi a műtét után kaptunk bélmozgatót, képzelheted amikor menni kellett éppen foglalt volt, szaladtam a szomszéd szobába , ott is foglat volt. Így frissen műtve lementem egy emelettel lejjebb a régi szobatársakhoz (a nőgyógyászatra , mert két héttel szülés előtt már bent feküdtem)és ott szabad volt a WC. Így utólag vicces, de akkor nem volt az, főleg, hogy még le lementem, de felfelé már nem volt könnyű.
2011. ápr. 13. 18:19
 17/17 anonim ***** válasza:

07:37-es vagyok

Két ágyasban voltam, közös fürdő,és közös wc .Amikor én mentem tisztálkodni szerencsémre szabad volt mindig. Az is igaz h 3 nap már csak 3-an voltunk az egész szülészeti osztályon anyukák.

Viszont ha a Péterffyben is 6 ágyasak vagy annál többen lettek volna gondolkodás nélkül alapitványiba megyek. Elég durva lehet annyi anyukával...Én nem bírtam volna...Főleg +6 baba ..áá

Elég volt h egész éjszaka sírt a szobatársam babája, az enyém pedig szépen aludt, de zavart nagyon h nem lehet nyugodt éjszakája,álma a kislányomnak.Bár nem zavarta Őt :)

2011. ápr. 13. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!