Szültél már kétszer ugyanazon a napon?
Majdnem sikerült!
4 gyereket szültem.A legnagyobb 1997.dec 06.
A legkisebb 2009.december 08.
A másik kettő középső gyermekem januári és májusi.
A két nagyobb lány,a két kisebb kisfiú!
Minden jót és Boldog Karácsonyt!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm szépen a válaszokat nektek! Azért szeretnék körülbelül ugyanazon a napon szülni, mert:
Külföldön élünk és csak nyáron, két hétre tudunk haza látogatni minden évben. Első babánk úgy sikerült, hogy pont ebben a két hétben van a születésnapja. Nagyon szeretném, ha a leendő kistesója is abban a két hétben születne, hogy az ő születésnapját is Magyarországon, a nagymamájával tudja ünnepelni. Remélem kegyes lesz hozzám a sors, és megadja ezt az ajándékot nekem. Olyan szuper lenne. Anyukámnak sikerült, hátha örököltem tőle ezt a tehetséget:D
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! Itt fehér karácsony van, annyira csodálatos! Boldog új évet és sok sikert mindenkinek 2011- ben!
Javaslom, hogy hasznalj ovutesztet.
Szamold ki mondjuk ezzel a kalkulatorral [link] hogy mikor kellene, marmint melyik honapban megfogannia a masodik babanak ahhoz, hogy a varhato szules datuma arra a honapra essen, amelyikben az a bizonyos ket het van.
Ha van peteeresed rendesen (miert ne lenne), akkor vedekezzetek egeszen addig a honapig, amig meg kellene fogannia a babanak, abban a honapban hasznalj ovutesztet, kovesd a peteerest, amikor van huzzatok bele es eleg nagy eselyed van ra, hogy megfogan a baba.
Persze igy sem biztos, hogy pont abba a ket hetbe fog beleszuletni, de nagy esely van ra. Ha par nap, 1-2 het csuszas van, akkor sincs gond, nem muszaj napra pontosan unnepelni a szuletesnapot, megunneplitek majd nyaralas alatt csaladi korben, a valodi szulinapon pedig lesz egy kulon unneples, ha szuksegesnek latod.
Az viszont mar elgondolkodtato, hogy mi van, ha megsem esel abban a honapban teherbe? Vartok egy evet, hogy akkor hatha?
Az ovutesztet egyebkent azert tudom ajanlani, mert az elso babankra par honapot vartunk, nagyon turelmetlenek voltunk, de nem jott konnyen.
Amikor a masodik babat tervezni kezdtuk ugy dontottem, hogy kiprobalom az ovulacios tesztet, hatha igy gyorsabb lesz a folyamat. Bejott. Gyonyoruen kimutatta, hogy peteeresem van (vagyis azt, hogy lesz 1-2 nap mulva), az azt kovetkezo 4-5 napban beleadtunk apait-anyait (egyebkent is aktivak vagyunk, de akkor meg jobban belehuztunk) es meg is fogant a babank.
Szia!
A fiam dec.19.-n, rá 2 évre a lányom dec.18.-n született.
A 3. viszont most augusztusban.
Viszont mindhárman 39+1 napra jöttek spontán.
A két nagyobbal ”megbeszéltem”, hogy picit előbb jöjjenek, mert a karácsonyt már itthon szerettem volna tölteni. A picinek előző este mondtam, hogy itt az idő, ha ugyanannyit akar a pocakban lenni, mint a tesók, pont éjfél múlt, amikor beindultak a fájások.
Neked és mindenkinek nagyon Szép Ünnepeket kívánok!
Anyukám aug. 7-én, a hugom aug. 6-án született.
Én dec. 22-én, a fiam dec. 16-án.
Egy ismerős család mindhárom gyereke szeptemberi. Szóval szerintem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!