Amikor kislányt szerettél volna, kislányod lett, amikor fiúra vágytál fiad lett?
Figyelt kérdés
"Csak egészséges" meg "Gyerek legyen" illik mondani.De nincs mindig így.Akiknek titkos vágya teljesült,hogy értékelik?2010. dec. 22. 23:01
31/51 anonim válasza:
Hat nalunk nem jott a kislany,pedig szerettunk volna.Kislanyok helyett van 4 fiunk.
32/51 anonim válasza:
Kislányt szerettünk volna az is lett.Nekünk bevált.
33/51 anonim válasza:
Elsőre mindegy volt (bár picit fiút vártam) lány lett, másodikra fiút egyértelműen lány lett. Harmadiknál bevetettük Czeizelt, és bizony összejött a kis trónörökös, most fél éves. Igy teljes a kis családom, tökéletes.
34/51 anonim válasza:
Elsőre fiút szerettem volna, fiút is álmodtam, de lány lett. 2 éves múlt már, imádom!
Másodjára már azért szerettem volna fiút, mert lányom már van. Lányt álmodtam, fiam lesz pár héten belül. :)
35/51 anonim válasza:
Elsőnek fiút szerettem volna,bele is éltem magam rendesen,aztán kiderült hogy kislány.Néha még mardosott is a lelkiismeret,hogy hogy lehettem ilyen hülye és mennyivel jobb,hogy lányom van,aki majd megszüli az unokámat és lehet vele programokat csinálni,shoppingolni,meg öltöztetni,haját fonogatni.Na,visszafelé haladtam az időben:D Ennek ellenére másodiknál mindent bevetettem amit csak lehet,hogy kisfiú legyen,mert szeretném megtapasztalni a másik oldalt is.Még nem tudjuk a nemét,de teljesen mind1 mi lesz!Ha ennek ellenére lány lesz,akkor remélem jó barátnők lesznek a tesóval,ha meg fiú,akkor lesz ilyen is-olyan is:)Remélem követhető voltam...:)
36/51 A kérdező kommentje:
Teljesen követhető voltál,köszönöm!A többieknek is köszi!Érdekesek a történetek,a különböző megközelítések,hozzáállások.Írjatok mééééééééééééééééég!
2010. dec. 26. 17:17
37/51 anonim válasza:
En meg gyerekkoromban (mikor azt sem tudtam mi a szex) arrol almodoztam hogy majd ha felnovok es gyerekem lessz lany lessz..marmint lany legyen, el is jott az ido az elso babammal mikor terhes lettem, mindketten azt szerettuk volna ha lany lessz. Kesore tudtuk meg a nemet de nagy oromunkre egy csodalatos, egeszseges, gyonyoru kislany lett aki most 2 eves. Most 4 hos terhes vagyok nem reg voltam ultrahangon nem tudni meg a nemet, en nagyon remenykedem hogy kislany lessz ugyancsak. En nagyon nem tudnam elkepzelni hogy fiam legyen, megnyugtat hogy sokan irjatok hogy szules utan "megbaratkoztok" aval hogy mas lesz amire szamitotok, azert is ha megis csak kiderulne hogy fiu lessz a masodik.
38/51 anonim válasza:
Kisfiút akartam úgy is éreztem fiú lesz a férjem lányt szeretett volna. 18 hetesen mondták hogy egyértelműen kislány kicsit féltem mi lesz majd...aztán teljesen megváltozott bennem minden imádtam és most is imádom el sem tudnék képzelni mást csak Őt!
39/51 anonim válasza:
Fiút szerettünk volna,fiú lett!Imádom!
40/51 anonim válasza:
Az elő terhességemnél kisfiút szerettem volna, kisfiam is lett :)
A másodiknál először kislányt szerettem volna, aztán korán meggondoltam magam és kisfiút akartam :D
Szóltam a babámnak, hogy fiú legyen :D
És fiú lett :) Beparáztam, hogy mi van, ha lányom lesz :D
Mert én tipikus fiús anyuka vagyok.
Szóval boldog vagyok, hogy van két csodálatos kisfiam.
Mind a ketten igazi angyalok. Nem kívánhatnék jobbat.
A nagy 8 éves, a picike 10 hónapos. Több gyermeket nem tervezünk, de ha véletlenül jönni akar még egy, ám legyen :) és nem baj ha lány lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!