Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor kislányt szerettél...

Amikor kislányt szerettél volna, kislányod lett, amikor fiúra vágytál fiad lett?

Figyelt kérdés
"Csak egészséges" meg "Gyerek legyen" illik mondani.De nincs mindig így.Akiknek titkos vágya teljesült,hogy értékelik?
2010. dec. 22. 23:01
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiu szerettem volna es azt is ereztem a 20ik hetig.Aztan mentem vizsgalatra,doki kozolte hogy fiu,csak mosolyogtam a vizsgaloasztalon.5perc eleteltevel azt mondta nem,ez kislany 97%(erre szoktam azt mondani hogy 5percig voltam fius anyuka)alig botorkaltam el a ferjem munkahelyeig,persze o repult a boldogsagtol,lanyt vart.

2nap kellet hozza hogy megszokjam az uj helyzetet,aztan kezdodott a para hogy mivan ha megis fiu,addig idegeltem a parom hogy elmentunk 4D re ahol 99%ra kimontak hogy lany.Utanna minden vizsgalatra ugy mentem hogy azt volt az elso kerdesem hogy ugye meg mindig lany?

ha lesz teso ot is lanynak szeretnem.

2010. dec. 23. 07:42
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is lányt akartam és az is lett, szeretném ha a második fiu lenne de persze ez még a jővő titka lesz.
2010. dec. 23. 08:47
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szerettem volna kislányt, és a nagyim is , azt mondta ha már lesz dédunokája a legkisebb unokájától (19 voltam) akkor már lány legyen, és az is lett:)
2010. dec. 23. 08:59
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
Első terhességemnél kislányt akartam, fiam lett, egyszerűen "szerelmes" vagyok a fiamba. Második terhességemnél kisfiút akartam, de nagyon, lányom lett, akit szintén imádok! :-))
2010. dec. 23. 11:00
 25/51 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes én mindig mikor elképzeltem,hogy gyermekem lesz,fiura gondoltam.Én nem azt szerettem volna,hanem én ugy éreztem az lesz.De semmi féle csalódást nem éreztem mikor megmondták,hogy lány.Mostmár fiuval nem tudnám elképzelni.
2010. dec. 23. 16:32
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
kislányt szerettünk volna kislány is lett
2010. dec. 23. 18:06
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira lányt akartam, hogy amikor azt álmodtam, hogy fiam lesz azt mondtam álmomban, hogy "nem baj, majd lesz egy bátyja a lányomnak". Meg azt mondtam, mmikor kérdezték, hogy mit szeretnék, fiút vagy lányt?, hogy mindegy, csak egészséges kislány legyen. Aztán 30 hetes voltam, mikor kiderült, hogy fiú; és örültem neki, az apja is fiút akart nagyon. Imádom és nem cserélném el, örülök, hogy így alakult!
2010. dec. 23. 19:07
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Kisfiunk lesz és mind a ketten arra vágytunk! :)

2010. dec. 26. 14:12
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre nagyon vágytam egy kisfiúra...kisfiú lett.Aztán 2.-nak jó lett volna egy kislány...Ő is kisfiú lett.Imádjuk.Jövőre tervezzük a 3. babát,van fiú és lánynevünk is.Jó lenne egy kislány,de igazából nagyon nagyon boldogok leszünk akkor is,ha még egy kisfiúnk születik.
2010. dec. 26. 15:25
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

A mi családunk lányos család.Fiú szinte nincs is!

Mindig is úgy képzeltem el, hogy két lányom lesz, ahogy édesanyámnak!

Első babám kislány lett!Tök természetes volt hogy az!

A másodiknál volt egy furcsa érzésem.Nem éreztem hogy lány lenne.Mindig a fiús dolgok juttak eszembe.Mentünk 4d-re és féltem a választól.És mi lett? FIÚ!

Egy hétig azon gondolkodtam, mit kezdek vele??????

És nekem nem lányom lesz kettő???De már megszületett és ő az én szerelmem!!!!!De ha lenne még egy gyerekem, remélem kislány lenne!!!

Amúgy hallottam ha sok tejterméket iszol kislány lesz.Én liter számra ittam ettem a tejtermékeket!De nálam nem vált be!!!!

2010. dec. 26. 15:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!