Amikor kislányt szerettél volna, kislányod lett, amikor fiúra vágytál fiad lett?
3. vagyok!
A páromból soha nem tudtam kihúzni, hogy mi a szíve vágya! Mindig csak azt mondta, hogy lényegtelen, bármelyiknek örül, és egészséges legyen. Szerintem neki is megvolt azért a favorit, de nem árulta el.
Az biztos, hogy odáig van a kisfiáért, meg vissza! :) És már most mondogatja neki, hogy miket tanít majd meg neki, mint férfi a férfinak! Nagyon aranyosak együtt!
És nálad mi a helyzet Kedves Kérdező?
Első vagyok, igen, már hallottam egy-két "okosat", pl hogy egy pasi csak egy félét tud tökéletesen :)
Kérdező te mire vágysz/vágytál?
hát én is kislányra vágytam szívem mélyén, igazság az, hogy el se tudtam képzelni fiam is lehet. tudod, mindegy mi csak lány legyen... :D
és kisfiú lett. nem szeretem, szerelmes vagyok bele, amióta rám tették :) le se tudom írni mennyire imádom, most már el se tudom képzelni, hogy lányom legyen :D
Hát...nekem teljesült a titkos vágyam,bár ez nem mindig egyezett az apukájéval..
Az első házasságomban az első terhességem vetéléssel ért véget.Én lányra vágytam,fiút éreztem,a volt férjem fiúra vágyott.Soha nem tudtam meg,mi lett volna a kicsi.A második terhességnél a vágyak változatlanok maradtak,de az enyém teljesül.Lányt éreztem,s van is egy 12 éves kamaszlányom.Az édesapja vágya azóta sem teljesült,a második házasságában 3 lánya született.A közös lányunk imádja a hugait!
Aztán a második házasságomban már mindenki fiúnak drukkolt-a férjem,a lányom és én is.Csak a férjem családja vágyott titkon egy kislányra a 3 fiúunoka után.Igaz a nagylányomat teljesen befogadták,imádják-én szoktam poénkodni,hogy instantunoka:)
És fiú lett!!
De tudom,hogy akkor is imádnám őket,ha ez pont fordítva jön össze.S még valami apróság..Amikor kamaszodnak,akkor nemtől függetlenül kiborítóak tudnak lenni:DD,na abban az időszakban is meg kell állni az ágyuk mellett,s gyönyörködni bennük:DD
23.31!
Ez a szerelem dolog érdekes!
Én is ezt érzem,hogy a kis pasimba belezúgtam végérvényesen,előre utálom a menyemet,szép kis anyós leszek:DD
Ugyanakkor ahogy látom a fiamat,s az édesapjával közös vonásaikat,szokásaikat,még szerelmesebb vagyok a férjembe:DD pedig azt hittem,ezt már nem lehet fokozni.
Most várom az 5. babámat, és én bizony mindannyiszor lányt vártam. Elsőre azért, mert az uh lánynak látta, beleéltem magam, aztán fiú lett. Másodjára a fiú után szerettem volna egy kislányt, de Ő is fiú lett. Harmadszor már nyilván nagyon lányt akartam, és sikerült is.
Elváltam, újra férjhez mentem. A férjemék 6-an fiútestvérek, nagyon szeretett volna egy kislányt. Bejött. Most az 5. babánál ismét lányt vártunk, hülye indok, de minden cuccunk lányos, és hát úgy tűnik, ez is sikerült.
Tehát 5-ször szerettem volna lányt, de nem azért, mert 5 lányt szerettem volna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!