Mit adhatnak enni egy 4,5 hos anyatejes babonak?
Figyelt kérdés
Mivel nem nagyon van etvagya,ezert a dokinenink felirt Nestle-Sinlac pepet.ezt adom neki delelott egyszer,es d.u .mit adhatnek neki?persze kozben szopizik kevesket.Mit lehet mar ilyenkor nekik adni?2009. jan. 23. 17:45
1/11 anonim 

válasza:

Hivatalosan meg kéne várni a 6 hót, de ha akarsz, kezd almával, majd alma-őszibarack, alma-banán, alma-sütőtök, és utána jöhet a főzi is majd.
DE inkább anyatej!
2/11 A kérdező kommentje:
Adnam en neki az anyatejet ha kellene neki ,de sajnos kb.8 hetes kora ota semmi etvegya,tejem pedig van bovem,es nem hizik csak par dekakat,ezert kezdtuk el a hozza taplalast,ilyen koran.
2009. jan. 23. 17:50
3/11 anonim 

válasza:

Lehetőleg még semmit, ha van tejecske.
Ha kell vagy szeretnél neki adni, akkor alma, barack sütőtök, ahogy már korábban is írták.
Én így kezdtem:
4/11 anonim 

válasza:

Sinlac-ot napi 2x is adhatsz neki ha megeszi.Az én lányom jól hízott tőle.Sőt lehet keverni gyümölccsel zöldségekkel is.Elkezdheted a főzelékeket is,ha szereti.Valamitől hízni kell neki.Akinek jól szopó babája van könnyen oszt tanácsot,hogy szoptass.Az enyém a középső elválasztotta magát,egyszerűen nem volt hajlandó szopizni 4 hósan.
5/11 A kérdező kommentje:
Abba mar beletorodtem hogy a tejemet nem szerti vagy megunta,de attol felek hogy a sinlacot is megunja ha azt adom neki reggel este.(Mas anyukanak asz a baja hogy nincs eleg teje ,nekem pedig van de a kisfiamnak pedig nem kell,ezrt kifejem es kiontom!!!!)tudom lefagyaszhatnam de minek?
2009. jan. 23. 18:07
6/11 anonim 

válasza:

Ha van ismerős, vagy esetleg védőnőn keresztül eladhatod. Vétek kiönteni.Mármint a tejet.
7/11 anonim 

válasza:

Miért unná meg ha szereti?Ekkora babák ugyanazt eszik minden etetésre aki szopik azt,aki tápos azt.Neki még nem olyan az ízlése mint a felnőtteknek.De így pont változatossá tehetnéd neki,ha gyümivel vagy zöldségpürével kevered.Rajt is van a Sinlac dobozán.Az anyatejed meg miért ne fagyaszthatnád le?Beletehetnéd azt is főzelékbe neki,vagy bármibe hátha úgy megeszi,Kaphat már tejpépeket is a baba.Lehet olyan gabonapépeket venni,amit tejjel ír elkészíteni,ahhoz is felhasználhatod az anyatejet.Hány kg?
8/11 A kérdező kommentje:
ezelott 1 hettel volt 5900gr.
2009. jan. 23. 19:48
9/11 anonim 

válasza:

Szia! Kezdj el adni neki repalevet, 1 hetig, fokozatosan novelni a mennyiseget, aztan almalevet, ugyancsak 1 hetig novelheted a mennyiseget, majd osszekeverheted, aztan adhatsz egy kis banant is, hogy szokja a szilardabb kajakat is. Nekem ezt tanacsolta ma a doktorno. Mi meg csak lassan kezdunk el izeket megismerni, a szilardabbakkal meg varunk, mert egyelore meg jol hizik a 4 es fel hos kisfiam az anyatejtol.
10/11 A kérdező kommentje:
hogy erted a repalevet?a nyers repat reszeljem meg es annak a levet?meg ugyanigy az almat is?
2009. jan. 24. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!