Ráhagynátok 2O hós gyerkőcőt egy rég nem látott rokonra a játszóházban?
Figyelt kérdés
A szitu az, h párom kitalálta, h a nyár óta (fél éve)nem látott X..Y uncsitesóra bízzuk a játszóházi felügyeletet.Úgy, h előtte nem is találkoztak, csak ott a játszóházba a kezébe adjuk s mi menjünk el vhova!Persze közelbe lennénk ha gond van s hívna. Ezt én nem tartottam jó ötletnek, szerintem nekünk is ott kellene lenni első alkalommal, nem, h egy kicsit szokja a rég nem látott/ismert uncsitesót!Mit gondoltok? Én gondolom rosszul? Túllaggódom? Mégse szívesen hagynám ott egy olyanra akit nem is ismert és ő se a gyereket!Szerintetek? Minél több választ várok, csakhogy férjemnek meg tudjam mutatni a véleményeket!2010. dec. 21. 21:14
11/11 anonim válasza:
Szia!
Én is azok táborát gyarapítom, akik nem hagynák ott a gyermeküket, legalábbis nem ilyen formán. Tényleg kell pár alkalom ahhoz, hogy egyáltalán megismerje az illetőt, és utána is csak úgy bíznám rá első körben, hogy elmagyarázzátok a kicsinek, hogy most addig az uncsitesó fog rá vigyázni, amíg ti elintéztek valamit. És ha ez működött, utána vinném játszóházba az uncsitesóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!