Mi a véleményetek a Pampers Sleep and Play pelusról? Mennyiben más, mint a Pampers Active Baby?
Jaaaj, nehogy már ezen morfondírozz... hogy lennél ezért xar anya, mert veszel tecsós pelust? Szerintem az a hozzászóló sem úgy értette, hanem talán úgy, hogy ha bejött a zöld tecsós, akkor ez is be fog (legalábbis gondolom én, hogy így érthette...)
Én egyébként azért nem vettem eddig tecsósat, mert elég érzékeny kisfiam bőre, és ha nem az active babyt adom rá fogzás idején, akkor azonnal kipattog - müller saját márkásat próbáltam, tetszett volna, ugyanúgy gumis derék, picit vastagabb anyagú, mint az active baby, de jól szívta a nedvességet, sok pisit elbírt, csak sajnos eléggé visszaengedte a pisit a bőréhez, és csúnyán kipirosodott tőle. Most jönnek a négyes fogai, ezért nem merek megint semmi másfajtát venni, csak az active babyt.
14.45.-ös vagyok.
Én is szerettem a Tesco-s pelust, csak sajnos a fiam bőre nagyon érzékeny, és most már úgy hozzászokott a Pampers-hez, hogy ha bármilyen másikat adok rá, egyből begombásodik:-(
A narancssárga Pampers-et én a kedvezőbb ára miatt veszem. Nem gondolom, hogy ettől rossz anya lennék. Te sem vagy az!
előző
az az iagzzság, hogy a tescot úgy ahogy van utálom, van egy két infom az ottani dolgokról, úgyhogy az az elvem tescoból semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!