Mi a véleményetek a Pampers Sleep and Play pelusról? Mennyiben más, mint a Pampers Active Baby?
Én is most vettem ilyet először pontosan a tesco-ban lévő akció miatt,két csomival is vettem:)
Még nem került sor a használatára,de most picit elszomorodtam a válaszokat olvasva!Lehet,hogy befürdünk vele?Remélem nem!Amúgy az én kisfiam 1 éves.
Hááát, majd kipróbálod, és meglátod. Legfeljebb ha nagyon nem jönne be, akkor védőnőn keresztül megpróbálhatod eladni, meghirdetni orvosi rendelőben...
A nedvszívásával semmi baj, csak tényleg hiányzott nekem a rugalmas tépőzár az oldaláról.
elsőnek liberot használtunk, aztán kaptuk a S&P Pamperst. jó vékony volt, de mivel az én lányom (4,5hós)keveset kakil és sokat pisil, így van hogy óránként cserélni kell mert zavarja a zselés anyag. egyébként éjszakára még midnig Liberót használunk.
Én szemény szerint jobban szeretem az active babyt, mivel mint írták, annak gumis a ragasztós része. most vettünk prémium care-t, hát az is gumis, de nagy külömbséget nem látok. ugyanúgy nyügös a lányom ha tele van pisivel.
egyébként én is olvastam már hogy valamelyik tescos pelus is jó minőségű!
Pelenkát én a rossmannban veszek active-s 4199Ft/59db. a SP is 1999Ft. akció nélkül. plusz váltok be pampers kupont, meg a 15°%-os rossmanos pontot.
Hat, majd meglatjuk, ha megyunk anyuekhoz, de elegge sok rossz velemeny lett. Na, mindegy, azert majd elfogy.
Amugy a Tescos is gumis dereku, nem zorgos anyagu. Nem tudom miert kell leszolni, hogy azt vettem...
A tesco-s pelus mellett vagyok!!! Mi a zöld tesco-s pelust használjuk hónapok óta,tökéletesen meg vagyok vele elégedve,de ha mondhatok véleményt a mások által egekig magasztalt bella háppy egy nagy kalap sz@r volt.
Egyszer az egész gyerek egy merő pisiben úszott majd másnap a kakiban a háta közepéig.Na azt soha többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!