Úgy gondolom, mi Anyák is fontosak vagyunk, olyan sok kérdés volt már arról, hogy ki mit vesz a Babájának,én most arra vagyok kiváncsi, hogy Nektek mi lesz az ajándék Karácsonyra? :)
Én megkaptam az új kávéfőzőt apától. :) Jól tippeltem. :)
2011. jan. 4. 12:36
32/40 anonim válasza:
Én kaptam egy nagyon szép pulcsit a fa alá, pedig egyáltalán nem számítottam rà!:) tud még a páro meglepetést okozni!:)
2011. jan. 4. 13:40
33/40 anonim válasza:
Én semmit sem kaptam a páromtól :( Nem tragédia,de kicsit szíven ütött,hogy törtem magam a "tökéletes" első babás karácsonyunkért,és még egy "Boldog karácsonyt drágám"-at sem kaptam...
Ez van.De azért még mindig imádom :D
2011. jan. 4. 14:31
34/40 anonim válasza:
Én egy új biciklit kaptam! Mikor hazaértünk, már be volt állítva a fa alá! Nagyon örültem neki mert a régi mountain bike-ommal elég nehéz volt a gyereküléssel, benne a lányunkkal együtt közlekedni. Ez sokkal szupibb!!
2011. jan. 4. 14:49
35/40 anonim válasza:
Én könyveket és parfümöt kaptam. Bár kevés időm van olvasni a 2 gyerek mellett.
2011. jan. 4. 14:57
36/40 anonim válasza:
Sziasztok!
Mŕr karácsony elött olvastam a kérdést, de nem irtam, mert ugy volt, hogy semmit nem veszünk egymásnak.
Most cseréltük le az autot!
Erre nagy meglepi várt a fa alatt, egy monopoly kettönknek (hogy ne érezzem magam rosszul,mert nem vettem semmit :-D) meg egy dagasztogép,husdaráloval,turmixal! Totál lehültem :-))) utánna lebaxtam párom,miértnem adta ide hamarabb, mert 4 féle sütit csináltam karácsonyra, egy 2honapos gyerek mellett! :-)))
2011. jan. 4. 15:59
37/40 anonim válasza:
Régebben közösen vettünk valami fontos,de árban húzósabb dolgot.Így lett anno kenyérsütőnk,gyógymatracunk.Az idén csak a gyerekeknek vásároltunk,megbeszéltük,hogy egymásnak semmit!!Azt persze nem tiltottuk meg magunknak,hogy készítsünk valamit.Ugyanakkor meg se beszéltük,így én csináltam egy power pointot a gyerkőcös és családi fotókból,a párom pedig tervezett nekem egy Ex Libris-t.Évekkel ezelőtt én csináltattam neki és a nagylánynak egyet-egyet,most szerettem volna a kicsi fiunknak is,de azóta 3szorosa lett,ezért a elhalasztottuk.De a Drágám tervezett nekem többfélét,amiből választhatok,ha majd lesz rávaló:D
2011. jan. 4. 16:50
38/40 anonim válasza:
A babának kiharcoltam ajándékot...csak meghittségre vágytam, de a férjem nem tud ünnepelni. Az anyósom ugyanazzal a kopott, koszos otthonkával viselte egész ünnepen:(, pedig tavaly szép újat kapott tőlünk karácsonyra, új köténnyel, konyhai kiegészítőkkel. Idén fekvő gipszben vagyok több hete, még így is készítettem egy gesztenyetortát, meg egy egyszerübb sütit, a párom segítségével.
Nem volt életem legjobb Karácsonya.
2011. jan. 4. 17:50
39/40 anonim válasza:
Kaptam egy üveg Jégert, pedig nem szeretem a szeszt. Azt a választ kaptam hisz ezt szereted Nem? Igen ez az egy ami izlik, de azért karácsonyra?? Ráadásul előtte megkaptam.
Igaz nem kértem semmit, közösbe vettünk Led Tv-t, igy már nem is akartam költségbe keveredni. Inkább a gyerkőcökre költöttük a pénzt.
2011. jan. 4. 19:21
40/40 anonim válasza:
Én egy fényképezőgépet kaptam, meglepi volt, de már 23-án tudtam, mert megkérdezett, hogy mit szólnék hozzá ehhez a tipushoz :$ Nagyon örülök neki!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!