Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, Nektek mit hoz a...

Anyukák, Nektek mit hoz a Jézuska?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, mi Anyák is fontosak vagyunk, olyan sok kérdés volt már arról, hogy ki mit vesz a Babájának,én most arra vagyok kiváncsi, hogy Nektek mi lesz az ajándék Karácsonyra? :)
2010. dec. 21. 11:42
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Egy diffúzoros hajszárítót biztos kapok (ezt kértem), meg ruhát kellene vennem még valamikor karácsony előtt (erre kaptam pénzt).
2010. dec. 21. 14:54
 22/40 anonim ***** válasza:

Én kaptam eddig egy pár csizmát,illetve a szüleimtől tudom,hogy pénzt fogunk kapni,majd megpróbáljuk magunkra költeni!:-) A páromnak vettem ajándékot,de csak szenteste kapja meg,a többi rokonnak pedig személyre szóló fényképalbum a babáról,persze közös képekkel. De egyet értek azzal a válaszolóval, aki írta,hogy a gyerek játèkain éli ki magát!:-)

Valami apróságnak még én is örülnék, ami meglepetés, lehet az egy tábla csoki is!:-)

Nagyon Boldog Ünnepeket mindenkinek!

2010. dec. 21. 15:04
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Az en parom egyaltalan nem tud vasarolni ajandekot, masfel eves ksfiunknak taviranyitos autot akart venni...no comment :D. Mi megbeszeltuk,hogy penzt kapok.Ugyis en tudom jobban mire van szuksegem :)

2010. dec. 22. 07:47
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj,az enyém nem hogy akart,hanem vett is a 13 hósnak:D
2010. dec. 22. 14:15
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor ez 'apabetegség' ezek szerint. Nálunk a gond hogy a lányunknak aki másfél éves akart távirányítós autót venni :)
2010. dec. 22. 14:46
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Mert az apák maguknak vásárolnak :):)

Az én párom a kislányom 1. születésnapjára akkumulátoros autót vagy Gokardot akar venni :):):):):)

2010. dec. 22. 15:09
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly Csajok? Nem csak az en parom ilyen luke? :D

Amugy tavaly karacsonykor mikor 6 honapos volt a kisfiunk,egy potkocsis teherautot vett neki :D :D. De ilyen bazi nagyot.

Most iden is ugy ervelt a taviranyitos auto mellett,hogy: "De ez meg a falra is felmegy" ;D. Nem tudtam sirjak-e vagy nevessek.

2010. dec. 23. 05:32
 28/40 A kérdező kommentje:

Azért emeltem ki a kérdést, mert kiváncsi vagoyok azt kaptátok amit vártatok??? :)

Én nem kaptam parfümöt! :D :)))))))

2011. jan. 4. 11:59
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

A parom meglepetest igert,meg is kaptam szenteste elott 2nappal,7neonhalacskat az akvariumomba:)nagyon orultem.

aztan jott az igazi aji,kenyersutogep volt a fa alatt,evek ota szerettem volna,de sosincs ravalo.Kicsit ciki volt mert en nacit adtam(kinai),megbeszeltuk hogy aprosagot veszunk egymasnak.

2011. jan. 4. 12:07
 30/40 anonim ***** válasza:

mi már évek óta nem ajándékozunk maximum valami apróságot!!!

szerintem teljesen elrontja az ünnep hangulatát hogy ha kérek vmit, de esetleg mégsem azt kapom és ez esetleg fordítva is előfordul!

ajándékot bármikor adhatunk a szeretteinknek nem kell ahhoz karácsony...

idén aminek a legjobban örültem az egy fotóalbum volt tele a kisfiamról készült képekkel=)

ez a kaliberű ajándék az amiről tudom hogy nem csak bement a boltba és levett vmit a polcról hanem tényleg azon törte a kobakját hogy minek örülnék igazán=)

6és fél hónapos kisfiú anyukája:)

2011. jan. 4. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!