Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, Nektek mit hoz a...

Anyukák, Nektek mit hoz a Jézuska?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, mi Anyák is fontosak vagyunk, olyan sok kérdés volt már arról, hogy ki mit vesz a Babájának,én most arra vagyok kiváncsi, hogy Nektek mi lesz az ajándék Karácsonyra? :)
2010. dec. 21. 11:42
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Nagyon jól jönne egy laptop, de szerintem azt most nem (bár előbb utóbb be kell ruházni rá :()

Kapok farmert, illatszereket, meg szerintem karórát (de ez nem biztos...

szerintem jó lenne Karácsony után mindenki leírná hogy tényleg azt hozott-e amit kért/szeretett volna. Persze aki tudja vagy ő vette, biztos azt hoz, de én például nem tudom 100%-ig! :)

2010. dec. 21. 13:44
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki hogy van vele,de amikor a gyerekeimnek játékot veszek akkor én kiélem benne a saját második gyermekkorom,és kifejezetten úgy választok,hogy az én vágyam is kiteljesedjen bennük.Ugyanígy van a férjem is vele,csak ő a fiús játékok iránt,mint vonatpálya,távirányítós autó stb.Szóval nekünk az ajándék az a gyerekeink játékai,ill. az hogy leülünk velük,és látjuk az örömöt az arcukon.
2010. dec. 21. 13:50
 13/40 anonim ***** válasza:

sziasztok,

nálunk is a gyerekek az elsők-de én férjemet sok aprósággal lepem meg.

egy vagány feliratos pólóval, parfüm, arckrém,stb (ilyen illatszerek, mert ő sosem venne magának- mert az nőknek való, de ha én odateszem a fa alá, vagy a polcára, mindig elhasználja. :-D)

Én meg egy hótaposót kértem, és egy új váltáskát, mert a régi már elég leharcolt. Válaszotott is egy igen fainat! ;-)

A család többi tagjától papucsot, képet, kenyérpiritót fogunk kapni. :-) Ennek mind örülök. :-)

2010. dec. 21. 14:09
 14/40 anonim ***** válasza:
Szia! Én idén kiválaszthattam magamnak mit szeretnék, egy serpenyőt és egy tepsit, nagyon jó minőségűeket.
2010. dec. 21. 14:21
 15/40 anonim ***** válasza:
férjemtől kaptam egy pólót amin a kisfiunkkal vannak 2-en.a szüleimtől mindig közös ajándékot kapunk 2-en.mindig megkérdezik mit kérünk.idén gumis lepedőt kértünk.
2010. dec. 21. 14:26
 16/40 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

én már 2-t megkaptam a férjemtől, egy X-faktor koncert jegyet, mert holnap lesz a koncert....:D :D,egy szintén anyuka barátnőmmel megyek, meg egy csizmát, amit kinéztem.

még győzködöm a kistesóról, elvileg csak jövőre próbálkozunk élesben, de mit számít már az az 1-2 hónap, nem?:)

2010. dec. 21. 14:26
 17/40 anonim ***** válasza:
56%

anyuektol egy agyteritot,anyosektol a paromtol nem tudom,ez benne a jo hogy meglepi.

Ferjemnek egy termonacit vettem.

mi bar nem allunk valami jol mindig veszunk valamit egymasnak,volt olyan karacsony hogy en egy ocska dezodort vettem a paromnak en meg 2tabla csokit kaptam,de akkor is volt ajandekozas.

2010. dec. 21. 14:31
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi semmit sem veszünk egymásnak,így beszéltük meg csak a babának!Amúgy év közben úgyis megveszünk mindent amire szükségünk van:)Tudom furi de nálunk most ez a helyzet.
2010. dec. 21. 14:41
 19/40 anonim ***** válasza:
Én egy normális vasalóállványt kértem a Jézuskától. :)
2010. dec. 21. 14:46
 20/40 A kérdező kommentje:

Egyetértek azzal, aki írta, hogy utólag leírhatjuk, hogy valóban azt kaptuk-e amit vártunk! Majd kiemelem a kérdést!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)

2010. dec. 21. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!