Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Október 31. -én született...

Október 31. -én született kisbabák anyukái? Mi a helyzet felétek?

Figyelt kérdés
Milyen a babátok? Mekkora? Hogy eszik és mit? Van-e már rutinotok? Kifiatok vagy kislányotok van? Írjatok! Minden érdekel.
2010. dec. 21. 04:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ja, és tankönyvileg a 6 órányi alvást hívják átalvásnak, nem a 8 órait :DDD
2010. dec. 27. 10:37
 12/18 A kérdező kommentje:

Na, akkor örülök...hehehe bucira alvás....ez tetszik.

Szoktam itt olvasni csodababákról...akkor elromantikázom én is és az alvásra gondolok.

2010. dec. 30. 05:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Jééé, gyarapodtunk? :-))

Elsö vŕlaszolo vagyok!

Most mértük picurt, 5kg és 60cm. Csodálkoztam is, hogy a 62es rugdalozo amit most vettünk, pont jo rŕ. :-)))) Jo, hogy csak egyet vettem!

A karŕcsonyfát nagyon értékelte! Miutŕn feldiszitettük kb. fél orŕt "udvarolt" neki :-)))) nevetgélt meg dumŕlt neki, csak lestünk!

Az éjszaka még 2x eszik!

Tegnap épp haza értünk nagy bevásárlásbol, ugy tele rakta a pelust, hogy nyakig kakás lett, nem tulzok! :-)))) A mosdokagyloban volt az esti fürés! :-)

Ma nagyon nyügi volt, nem tudom mitöl, alig aludt! Bŕr többet dumált meg vigyorgott, mint sirt!

2010. dec. 30. 19:57
 14/18 A kérdező kommentje:

Csajok mennyit eszik a Picitek?

Fejem a tejet, mert holnap kezdem a munkat.

Nem tudom nem-e tul sokat eszik ha kb 120-at eszik?

Nem tudom mennyinek kell lennie az annyinak?

6.30kg-nal tartunk...kar leszakad...de izmositunk!

2011. jan. 2. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia, én az okt 28-as anyuka vagyok.

Az én babám 5900 gr, napi 5-ször szopik, 180-240 között, általában 200-at.

Az első lányom 2 hónaposan kb 150-eket szopizott.

A te babádnak biztos elég a 120, ha nem panaszkodik, szerintem egyébként korának megfelelő mennyiség. Az enyémek sokat esznek, azt tudom :)

Sajnálom, hogy már mész dolgozni :( És ki lesz a babáddal? Hány órát dolgozol egy nap?

Minden jót, üdv, Eszter

2011. jan. 2. 22:14
 16/18 anonim ***** válasza:

a kétlányos anyuka vagyok.

enyém 110-130 között eszik, a másik is ennyit evett ennyi idősen. Tápszeres doboz szerint ennyi idősen 130 az adagjuk. Amúgy meg, amennyi kell nekik :DDDD Azért az enyém is van hogy 160-akat eszik :DDD

2011. jan. 3. 16:32
 17/18 anonim ***** válasza:
utolsó: ja, és van hogy 70-et...
2011. jan. 3. 16:33
 18/18 A kérdező kommentje:

Edesanyam vigyaz a kisfiamra.

Betegek lettunk. Elso het a munkaban....raadasul ugy nez ki Streptococus-om van. Holnap megprobalok elmenni a dokihoz. Azt mondjak Babak 2 ev alatt nem kapjak el, de a kicsimnek is hoemelkedese van...nagyon aggodom.

2011. jan. 9. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!