Október 31. -én született kisbabák anyukái? Mi a helyzet felétek?
Na, akkor örülök...hehehe bucira alvás....ez tetszik.
Szoktam itt olvasni csodababákról...akkor elromantikázom én is és az alvásra gondolok.
Jééé, gyarapodtunk? :-))
Elsö vŕlaszolo vagyok!
Most mértük picurt, 5kg és 60cm. Csodálkoztam is, hogy a 62es rugdalozo amit most vettünk, pont jo rŕ. :-)))) Jo, hogy csak egyet vettem!
A karŕcsonyfát nagyon értékelte! Miutŕn feldiszitettük kb. fél orŕt "udvarolt" neki :-)))) nevetgélt meg dumŕlt neki, csak lestünk!
Az éjszaka még 2x eszik!
Tegnap épp haza értünk nagy bevásárlásbol, ugy tele rakta a pelust, hogy nyakig kakás lett, nem tulzok! :-)))) A mosdokagyloban volt az esti fürés! :-)
Ma nagyon nyügi volt, nem tudom mitöl, alig aludt! Bŕr többet dumált meg vigyorgott, mint sirt!
Csajok mennyit eszik a Picitek?
Fejem a tejet, mert holnap kezdem a munkat.
Nem tudom nem-e tul sokat eszik ha kb 120-at eszik?
Nem tudom mennyinek kell lennie az annyinak?
6.30kg-nal tartunk...kar leszakad...de izmositunk!
Szia, én az okt 28-as anyuka vagyok.
Az én babám 5900 gr, napi 5-ször szopik, 180-240 között, általában 200-at.
Az első lányom 2 hónaposan kb 150-eket szopizott.
A te babádnak biztos elég a 120, ha nem panaszkodik, szerintem egyébként korának megfelelő mennyiség. Az enyémek sokat esznek, azt tudom :)
Sajnálom, hogy már mész dolgozni :( És ki lesz a babáddal? Hány órát dolgozol egy nap?
Minden jót, üdv, Eszter
a kétlányos anyuka vagyok.
enyém 110-130 között eszik, a másik is ennyit evett ennyi idősen. Tápszeres doboz szerint ennyi idősen 130 az adagjuk. Amúgy meg, amennyi kell nekik :DDDD Azért az enyém is van hogy 160-akat eszik :DDD
Edesanyam vigyaz a kisfiamra.
Betegek lettunk. Elso het a munkaban....raadasul ugy nez ki Streptococus-om van. Holnap megprobalok elmenni a dokihoz. Azt mondjak Babak 2 ev alatt nem kapjak el, de a kicsimnek is hoemelkedese van...nagyon aggodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!